loading...
Facebookta paylaş

BİR AŞK HİKAYESİ CEYLAN KİMDİR - DAMLA SÖNMEZ BİYOGRAFİSİ DAMLA SÖNMEZ KİMDİR


bir aşk hikayesi dizisi,bir aşk hikayesi dizisi oyuncuları,bir aşk hikayesi oyuncularından ceylan kimdir,bir aşk hikayesi ceylan kimdir,bir aşk hikayesi ceylan karakteri,ceylan karakteri damla sönmez,damla sönmez kimdir,damla sönmez biyografisi,damla sönmez resimleri,damla sönmezin hayatı,damla sönmezin oynadığı diziler,damla sönmez hangi dizilerde oynadı,damla sönmez dizileri,damla sönmez ceylan karakteri,ceylan karakteri biyografisi,bir aşk hikayesi ceylan resimleri,damla sönmez kaç yaşında,damla sönmez dizileri neler

FOX TV'nin sevilerek izlenen dizisi olan BİR AŞK HİKAYESİ, adından da belli olduğu üzere Bir Aşk Hikayesini anlatan dizide iki gencin aşklarını konu alınır. Dizi beğenilerek takip edilmesinin yanı sıra oyuncu kadrosu ile de konuşulan bir dizidir.
Dizide önemli isimlerden Zuhal Olcay da bulunuyor. Dizide rol alan genç oyuncular arasında en yetenekli ve kariyeri en kabarık isim olan Damla Sönmez yer alıyor. Oynadığı bir çok dizi ve film olan güzel oyuncu dizide adından çok söz ettiren ve konuşulan isimlerden biri olmayı başarmıştır.

Sizlere bu yazımızda başarılı ve güzel oyuncu Bir Aşk Hikayesi'nde Ceylan karakterini canlandıran Damla Sönmez'in biyografisini paylaşacağız.
Damla Sönmez kimdir, hangi dizilerde ve filmlerde oynamıştır, kaç yaşındadır gibi hakkında merak edilen bilgileri yazımızda bulabilirsiniz.

İşte Bir Aşk Hikayesi Ceylan Yani Damla Sönmez Biyografisi...

Damla Sönmez 3 Mayıs 1987 doğumlu olup İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Henüz daha 26 yaşında olan genç oyuncu güzelliği ile herkesi büyülediği gibi, oyunculuğu ile de herkesi kendine hayran bırakıyor.
St. Josept lisesini bitirdikten sonra Fransa'da  Paris Sarbonne Üniversitesinde tiyatro eğitimi alan güzel oyuncu Damla Sönmez şimdiler de ise  Yeditepe Üniversitesi tiyatro bölümünde devam etmektedir.
TV kariyeri bir çok önemli proje ile dolu olan genç oyuncunun müziğe de hayranlığı bulunmaktadır. Damla Sönmez Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarında 2 yıl keman ve 1 yılda piyano dersleri almıştır.

Damla Sönmez'in Rol Aldığı Dizi ve Filmler

2013 - Bir Aşk Hikayesi (Ceylan)
2012 - Uzun Hikaye (Ayla)
2012 - Şubat (dizi) (Gelin)
2012 - Kurtuluş Son Durak (Tülay)
2010 - Türkan (Turhan)
2010 - Mahpeyker:Kösem Sultan (Kösem Sultan)
2010 - Çakal (Deniz)
2009 - Bornova Bornova (Özlem)
2009 - Kampüste Çıplak Ayaklar (Ebru)
2008 - Gece Gündüz (Pınar)
2008 - Emret Komutanım (Karamel)
2007 - Fırtınalı Aşk (Melda Talay)
2006 - Sahte Prenses (Sedef)
2006 - Şarkılar Susmasın (Aycan)
2005 - Kapıları Açmak (Gülşen)
2004 - Omuz Omuza (Pelin)
2004 - Camdan Pabuçlar (Gülçin)

Damla Sönmez Resimleri...


 

 


Damla Sönmez Hakkında YORUM Yapabilirsiniz...



Kategori: , , , , , , ,

4 yorum:

  1. hay maşşallah oynadığı dizilere bak yaşı kadar helal olsun

    YanıtlaSil
  2. DAMLA SONMEZ COK YETENEKLI BIR KIZDIR INSALLAH SECKIN OZDEMIRLE SEVGILI OLURLAR

    YanıtlaSil
  3. DAMLA SONMEZI HEP DAHA COK DIZILERDE GORMEK ISTERIZ INSALLAH

    YanıtlaSil

loading...