loading...
Facebookta paylaş

2000 VERGİ MÜFETTİŞİ YARDIMCISI ALINACAK - VERGİ MÜFETTİŞİ YARDIMCISI SINAVI NE ZAMAN


2013 yılı vergi müfettişi yardımcılığı sınavı,vergi müfettişliği sınavı başvuru formu,kaç kişi vergi müfettişi alınacak,vergi müfettişi yardımcısı kaç kişi alınacak,vergi müfettiş yardımcılığı sınavı ne zaman,vergi müfettiş yardımcı sınavı tarihi,vergi müfettiş yardımcılığı sınavı için aranan özellikler,vergi müfettişi yardımcılığı için kaç yaşında olmak gerekiyor,vergi müfettişi olmak için aranan nitelikler,kimler vergi müfettiş yardımcısı sınavına girebilir,kaç puan alanar vergi müfettişi olacak,


KPSS'ye girenlere bir iyi haber daha Maliye Bakanlığının açıklamasına göre 2000 vergi müfettişi yardımcısı alınacak. Maliye Bakanlığı Vergi Denetimi Kurulu Başkanlığı'nın resmi gazete yer alan ilanına göre 2000 Vergi müfettişi yardımcısı alınacak.
Sınav ile alınacak olan vergi müfettişi yardımcıları önce yazılı bir sınava girip daha sonra sözlü olarak bir sınava girerek seçilecekler. Sınavın yazılı olan kısmı Ankara ve İstanbul'da tek seferde 17 Ağustos 2013'te yapılacak.

Sınava girmek isteyen adaylar 9-10 Temmuz 2011 ve 7-8 Temmuz 2012 tarihlerinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSSP40, KPSSP54, KPSSP57 puan türlerinden herhangi birinden 75 puan ve üzeri puan alanlar sınava başvurabilecekler.

Sınava başvuracak adaylarda aranan özellikler;

Adayların 35 yaşını aşmamış olması,
Daha önce hiç müfettiş yardımcılığı sınavına başvurmamış olmaları,
En az 4 yıllık üniversite mezunu olması,
Siyasal bilimler, iktisat,  işletme, iktisadi ve idari bilimler, hukuk fakültelerinden birinden mezun olması,
Veya Endüstri mühendisliği ve İşletme mühendisliği bölümlerinde yada yurt içi ve yurt dışı denk bir bölümden mezun olması şartları aranmaktadır.

Sınav için başvurular 16 Temmuz 2013 Salı günü başlayıp, 26 Temmuz 2013 Cuma günü mesai bitimine kadar devam edecek, Sınava girmek isteyen adaylar Vergi Denetimi Kurulu Başkanlığı'nın internet sayfanda yayınlanan sınav başvuru formunu doldurarak başvurabilirler


SINAV BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ>>>

Kategori: , , , , ,

0 yorum

loading...