loading...
Facebookta paylaş

GALAXY S4 ŞARJ OLURKEN PATLADI - GALAXY S3 VE S4 KÖTÜ HABER ŞARJ OLURKEN PATLADILAR


samsung galaxy s4 patladı,samsung galaxy s4 patlama haberleri,galaxy s4patladı,galaxy s4 patlak rsimleri, samsungdan kötü haber,galaxy s4 patladı haber resimleri,samsungun kötü günü,samsung s3 ve s4 patladı


Teknoloji dünyasının hızla geliştiği bu dönemlerde birbirleriyle yarışan telefon firmaları üstün özellikte telefonlar çıkararak kısa sürede büyük rakamlar ile satışlar yapıyor. Bunlardan biri olan Samsung Galaxy S4 yeni çıktığı halde büyük ilgi gören telefonlar arasında oldu.

Arama motoru olan Google ile internette en çok aranan telefon isimleri Samsung Galaxy S4 ve HTC ONE oldu.
Samsung Galaxy S4'ün çıkış dönemi bir başka telefon olan HTC ONE ile aynı döneme denk gelmişti. İnternette en çok satan telefon diye haberleri çıkmasına rağmen rakibi olan HTC ONE ile hemen hemen aynı satış rakamlarına sahip olan iki telefon hakkında yapılan yorumlar ikisininde mükemmel olduğu yönündedir.

Bugün yine internette ise Galaxy S4 hakkında şok bir olay haberi yayınlandı. Birleşik Arap Emirliklerinden gelen Samsung Galaxy S4 şarj olurken patladı yönünde oldu.

Abu Dabi'de bir Samsung Galaxy S4 kullanıcısının telefonun şarj adaptör girişinin şarj olma esnasında patladığını bildirdi. Daha bugün Galaxy S3 için gelen patlama haberinin ardından Galaxy S4 patlama haberi ile kötü bir gün geçiren Samsung firması, olayın açıklanması için inceleme başlattı ve telefonun kasıtlı olrak patlatılmadığı ortaya çıktı.
Samsung yetkilileri firmaya yağan kullanıcı mailleri yüzünden yaptığı açıklamada yine hatanın kullanıcı tarafından olduğunun bilgisini vererek olayla ilgili süreç devam etmektedir.

İşte Patlayan Samsung Galaxy S4 Resimleri






Kategori: , , , , , ,

0 yorum

loading...