loading...
Facebookta paylaş

KATE UPTON KİMDİR - KATE UPTON BİYOĞRAFİSİ RESİMLERİ KARİYERİ











kate upton kimdir,kate uptonbiyografisi,kate upton hayatı,kate upton foto galeri,kate upton resimleri,kate upton kaç yaşaındadır,kate uptonun yaşı kaç,kate upton evli mi,kate upton nereli,kate upton ne iş yapar,kate upton nereli,kate upton kısaca hayatı,kate upton doğum tarihi,kate upton iç çamasır resimleri,kate,upton güzelliği ile büyülüyor,kate upton,kate upton izle
KATE UPTON KİMDİR.

Dünyadaki magazin kuruluşlarının gözdesi olan Kate Upton her yaptığı ile gündeme geliyor. Güzel oyuncu ve model olan yıldız Türkiye'de de adından oldukça söz ettiriyor güzelliği ile büyüleyen manken yaşının oldukça genç olmasına rağmen dünyaya adını duyurmuş isimler arasında. Reklam çekimlerinin aranan yüzü ve iç giyim firmalarının gözdesi olan Kate Upton güzelliği ile gündemden düşmüyor.

Peki KATE UPTON kimdir kariyeri nasıldır,kaç yaşındadır,hangi filmlerde rol almıştır. Bu yazımızda sizlere Kate Upton'un yaşamından ve hayatından bilgiler paylaşmaya çalışacağız...

İşte KATE UPTON'un Biyografisi                                                                                 
Kate Upton, 10 Haziran 1992 tarihinde St. Joseph, Michigan`da doğmuştur. Çocukluğunu Florida Melbourne`da büyüyerek geçirmiştir. 3 kardeşi vardır. Amcası olan Fred Upton, ABD, Michigan 6. kongre bölge temsilcisidir. İyi bir at binicisi olan Upton`ın binicilik yarışmalarında dereceleri bulunmaktadır.

2008 yılında, Miami Elite Model Management ile anlaşma imzalamıştır. Daha sonra New York`a taşınan Kate Upton ilk modelliğini Dooney&Bourke çanta markasının yüzü olarak yapmıştır.
Daha sonra 2010-2011 Sports Illustrated Swimsuit Issue kapağına çıkarak `Yılın Çaylağı` seçilmiştir. O zamandan bu yana Beach Bunny mayo ve Victoria Secret için modellik yapmaya başlamıştır.

Ayrıca Haziran 2011`de Esquire dergisi tarafından "Yazın Kadını" seçilmiştir.




Güzel Manken KATE UPTON vücut özellikleri;

 Boyu: 178 cm
 Saç rengi: Sarı
 Göz rengi: Mavi-Yeşil
 Ölçüleri: 84-63-92
 Ajansı: IMG Models - See more at:

Kate Upton Oynadığı Filmler Neler

2011 Yılında Tower Heist Filminde Metres Rolünde
2012 Yılında The Three Stooges Filminde Rahibe Bernice Rolünde

Katıldığı TV Programları ise;

2011 Tosh.0
2012 Saturday Night Live
2012 Late Show With David Lefterman
2012 Sports İllustareted

KATE UPTON Resimleri







Kategori: , , , , , , , , ,

0 yorum

loading...