loading...
Facebookta paylaş

İNTERNETTE ŞARKI VE FİLM PAYLAŞMAK YASAKLANIYOR MU? - ŞARKI PAYLAŞMAK ARTIK YASAK MI OLUYOR


güncel,internette şarkı ve film paylaşmak artık yasak mı,internette şarkı paylaşmak yasaklandı mı,şarkı paylaşmak artık yask mı,facebookta şarkı paylaşmak artık yasak mı,facebook ve twitterde şarkı paylaşmak artık yasak oluyor,internette artık şarkı ve fil paylaşmak yok,şarkı ve film paylaşana ceza geliyor,şarkı paylaşana 2000 tl ceza var,facebook da şarkı paylaşmaya son,

Artık İnternet ve Sosyal paylaşım sitelerinde şarkı paylaşma yasağı geliyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı telif hakları yasasına yeni boyutlar getiriyor.

Kültür ve Turizm Bakanı Çelik her gün internet ve sasyal paylaşım sitelerinde binlerce şarkı ve film paylaşılıyor bunlar artık yasaklanacak dedi.

Facebook ve Twitter gibi sitelerden şarkı ve film paylaşımı yasak olacak. Bakanlığın geliştireceği bir robot yazılım programı ile şarkı ve film paylaşan kişi bu robot programın tarayıcısına takılarak IP adresinin belli olacağı gibi kişi de belli olacak.

Artık piyasaya çıkan her ürün müzik fil vs. her şeyin bir yasal kodu olacak bu robot programa kayıtlı olacak ve kişi bunu paylaştığı anda robot yazılım tarafından yakalanacak.

Eğer bir sanatçının şarkısını yada bir filmi paylaşırsanız 500 TL ile 2000 TL ye kadar para cezası olacak.

Link paylaşımına ceza yok.

Şarkı ve Film için link paylaşımı serbest olacak. Link paylaşımının yasal bir hak olduğunu belirten Bakan Çelik link paylaşımların da sakınca yoktur diyerek,
Sizin kendi düğün videolarını ve yaptığınız şarkı eşinize söylediğiniz şarkı videoları çocuğunuzun görüntüleri yani kendinize asit özel videoları paylaşabilirsiniz özel alana saygı için bunlar serbesttir dedi.

Bu uygulamanın ne zaman hayata geçeceği ve zamanı ile ilgili henüz bilgi verilmedi.



Konu ile ilgili YORUM yapabilirsiniz...

Kategori: , , , ,

0 yorum

loading...