loading...
Facebookta paylaş

FULL İSTASYONLARI NEDEN KAPALI - FULL NEDEN KAPANDI - FULL BENZİN İSTASYONLARINA NELER OLDU


güncel,full benzinlikleri neden kapalı,full neden kapandı,full istasyonlarına neler oldu,fuller neden kapandı,full benzin istasyonları neden kapandı,full istasyonları tekrar açılacakmı,türkiye genelinde ucuz akaryakıt satışı ile adını duyuran full istasyonları neden şimdi kapalı,uzuz akaryakıt satan full tekrar açılacakmı,full istasyonları iflas mı etti,full benzinlikleri neden kapalı,
Full Benzin İstasyonları Neden Kapalı?

Kısa bir zaman önce piyasaya hızlı bir giriş yapan Full benzin istasyonları kısa sürede kendini tanıtmayı ve adından  söz ettirmeye başlamıştı, Ucuz akaryakıt satışı ile en çok tercih edilen marka haline gelen Full İstasyosları için kalitesiz, su katıyorlar gibi söylentilerde çıkmasına rağmen satışına devam eden Full istasyonları şimdilerde ise yerlerinde yerler esiyor. Ne oldu da Full istasyonları hepsi birden kapandı, Birden bi baktık her yer Full Benzin İstasyonu dolmus şimdilerde bi baktık birden hepsi kapandı.

Full Benzin İstasyonlarının bu ani kapanışında ki sebepler neler?

Akaryakıt piyasasına ucuz yakıt ile hızlı bir giriş yapan FULL geçirdiği mali sıkıntılar nedeniyle 53 istasyonunu Rus dağıtım şirketi Lukoil’e kiraladı.

Akaryakıt dağıtım şirketi Full’ün Yönetim Kurulu Üyesi Timuçin Yalı, Reuters’e verdiği demeçte “Bu sözleşmeyle Mart ayı sonuna kadar bütün anlaşmayı tamamlamayı amaçlıyoruz” dedi. Yalı, anlaşmanın mali büyüklüğü konusunda bilgi vermedi. Lukoil’in Türkiye’de 600′e yakın istasyonu ve yaklaşık yüzde 3.7 civarında pazar payı bulunuyor. Full’ün isminin korunup korunmayacağı henüz netleşmedi.

Kategori: , , , , , ,

1 yorum:

  1. Full kapalı ıse Opet'ten yapın benzin
    ihtiyacınızı ordan giderin müşteri memnuniyeti süper arkadaşlar:)

    YanıtlaSil

loading...