loading...
Facebookta paylaş

ÇILGIN TEYZELER YARIŞMASI - ÇILGIN TEYZELER YARIŞMASI NE ZAMAN - YARIŞMA BAŞVURU FORMU


tv,çılgın teyzeler,çılgın teyzeler yarışması izle,çılgın teyzeler ne zaman başlıyor,çılgın teyzeler başvuru formu,çılgın teyzeler yarışması nasıl,teyzeler yarışması ne zaman,çılgın teyzeler hangi kanalda,çılgın teyzeler hangi günler,çılgın teyzeler nasıl bir yarışma olacak
Çılgın Teyzeler Geliyor...

Bu yaz STAR TV'de yepyeni çılgın mı çılgın bir yarışma başlıyor. ÇILGIN TEYZELER adlı yarışma formatı Dünyada ilk defa Türkiye'de başlayacak ve denenecek. Star Tv Çılgın Teyzeler yarışması için yapılan 4 bin başvuradan eleme sonucu sadece 6 teyzeyi seçerek yarışmaya kabul ettiler. Bu yarışma Formatı geregi de 6 teyzemiz Dünya turuna çıkıyor, bu yarışma çok renkli geçeceğe benziyor.

Bakalım Teyzelerimizi Neler Bekliyor...

Sizde eğer bu renkli yarışmaya katılmak isterseniz işte başvuru formu ...

ÇILGIN TEYZELER YARIŞMA BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ>>>

Bu 6 Teyzemiz Bakın Neler Yapacaklar

“Çılgın Teyzeler” bitmek tükenmek bilmeyen enerjileriyle herkesi kendilerine hayran bırakacak. 50 yaş üstü 6 genç kız hem yarışacaklar hem de maceradan maceraya koşacaklar. Bu fantastik seyahatte adeta ikinci baharlarını yaşayacaklar. Hindistan'da Hint dansı öğrenecekler, Arjantin'de tango! Tayland'da thai masajı yapıp Güney Afrika'da kabilelere Türk kültürünü tanıtacaklar. Ve başlarına cesaretlerini sınayan birçok sürpriz olay gelecek. Sekiz haftada sekiz ülke gezecek teyzeler hem güldürecek hem heyecanlandıracak. Her hafta çekişmeli yarışmaların sonunda teyzelerden biri elenecek ve yerine yeni bir yarışmacı gelecek. Birinci olan teyze büyük ödülün sahibi olacak. “Çılgın Teyzeler” yarışmasının yapımcılığını, Yasemin Arslan ve Yağmur Ünal / Tokyo Medya şirketi yapıyor.



Çılgın Teyzeler Hakkında görüş ve torumlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz.
Siz katılmak istermisiniz bu yarışmaya,
Annenizi yada akrabanızı görmek istermisiniz...

Kategori: , , , , , ,

0 yorum

loading...