loading...
Facebookta paylaş

ÇAĞATAY ULUSOY KİMDİR - ÇAĞATAY ULUSOY BİYOGRAFİSİ - ÇAĞATAY ULUSOY RESİMLERİ


biyografi,çagatay ulusoy kimdir,çağatay ulusoy biyoğrafi,çagatay ulusoy hayatı,çagatay ulusoy fimleri,çağatay ulusoy resimleri,çağatay ulusoy hangi dizide oynuyor,çağatay kimdir,çağatay resimleri,çağatay ulusoy hangi suçtan göz altına alındı,çağatay ulusoy hangi dizilerde oynadı,çağatay ulusoy kaç dizide oynadı,çağatay ulusoy kaç dizide başrol oynadı,çağatay ulusoy resimleri indir,çağatay ulusoy videoları indir,çağatay ulusoy videoları,çağatay ulusoy sevgilisi kim,çağatay ulusoyun sevgilisi kim,çağatay ulusoy hangi dizide oynayacak,çağatay ulusoy yeni dizisi hangisi,çağatay ulusoy en son hangi dizide oynadı,çağatay ulusoy hayatı,çağatay ulusoy hakkında.çağatay ulusoy
Son dönemlerde dizilerde boy gösteren Çağatay Ulusoy tüm kızların beğendiği oyuncu haline gelmiştir, Tüm kızları hayranı olduğu Çağatay Ulusoy Bir çok Dizide gönülleri fethetmeyi başardı ve adından sıkça söz ettirmeye başladı, Şimdi ise aranan oyuncular arasına ismini yazdırmayı başarmış gibi görünüyor.
Ocak ayında ise talihsiz bir olay yaşayan Çağatay Ulusoy İstanbul Narkotik ekiplerinin yaptığı bir operasyonda bir çok ünlü isim göz altına alınmıştı, Bunların içinde Çağatay Ulusoy'da vardı.

Bakalım bu olaylar Çağatay Ulusoy'un kariyerini nasıl etkileyecek ilerleyen günlerde göreceğiz.
Sizde Çağatay Ulusoy hakkındaki görüşlerinizi YORUM bölümünden paylaşabilirsiniz.

İşte Çağatay Ulusoy'un Biyoğrafisi Oynadığı Diziler ve Kısaca Hayatı

2010 yılında Best Model of Turkey birincisi oldu. Avcılar Lisesi'nden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Sulama Sistemleri bölümünü kazandı ve aynı zamanda Ayla Algan'dan oyunculuk dersleri almaya başladı. Ayrıca, haftada 2 kez oyuncu Vahide Gördüm ve yine kendisi gibi oyuncu olan eşi Altan Gördüm'ün sanat okulu Akademi 35 Buçuk'da oyunculuk dersi almaktadır.

İlk rolü Show TV'de 2011'de yayınlanmaya başlanmış olan Adını Feriha Koydum adlı dizideki Emir Sarrafoğlu karakteridir. Dizi 2 sezon sürmüştür. Diziye devam ederken 2011'de Anadolu Kartalları filminde de önemli bir rol oynamıştır. Filmde Üsteğmen Ahmet Onur karakterini canlandırmış ve bu rolüyle de büyük beğeni toplamıştır. Dizi devam ederken yine aynı kanalda yayın yapan Eve Düşen Yıldırım adlı dizide konuk oyunculuk yapmıştır. Yine Emir Sarrafoğlu karakterini canlandırmıştır.Başrol oyuncusu Hazal Kaya 'nın Adını Feriha Koydum 'dan ayrılması ve Feriha karakterinin ölmesiyle dizi 3.sezonda Adını Feriha Koydum:Emir'in Yolu adıyla sezona ekibe yeni dahil olan oyuncularla başlamıştır.Başrol Çağatay Ulusoy'un partnerlerinden biri Zeynep Çamcı olmuştur.Birkaç bölüm başarıyla devam eden dizi düşen reytingler ve gelen eleştiriler nedeniyle yine isim değiştirip sadece Emir'in Yolu adıyla yayın hayatına devam etmiştir.Bu defa dizinin Adını Feriha Koydum dizisi ile bir bağlantısı kalmamış ve konu tamamen değişmiştir.Çağatay Ulusoy 'un Emir'in Yolu 'ndaki partneri Eve Düşen Yıldırım dizisi ile tanınan Gizem Karaca olmuştur.Bu dizide birkaç bölüm yayınlandıktan sonra yayından kaldırılmıştır.

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından 25 Ocak 2013 tarihinde yapılan operasyonda aralarında ünlü isimlerinde bulunduğu 35 kişi gözaltına alınmıştır. Bu ünlü isimlerden bazıları Çağatay Ulusoy,Gizem Karaca,Yusuf Akgün,Cemal Hünal,Cenk Eren,Selen Seyven ve Çağatay Ulusoy 'un menajeri Selin Borankay dır.Cenk Eren ile Cemal Hünal aynı gün serbest bırakılmıştır.26 Ocakta ise Selen Seyven serbest bırakılmıştır. 28 Ocak 2013 te adliyeye sevk edilen 35 kişiden Çağatay Ulusoy,Gizem Karaca,Yusuf Akgün ile beraber 15 kişi serbest bırakılmıştır.

Şu anda yapımını Ay Yapım'ın yaptığı senaryosunu Melek Gençoğlu ve Ece Yörenç'in yazdığı ve eylül ayında televizyonda yayınlanmaya başlayacak dizisine hazırlanmaktadır. Yeni dizide Çağatay Ulusoy'a Serenay Sarıkaya eşlik edecektir.

Çağatay Ulusoy'un Rol Aldığı Filmler Neler...
YılYapımRolNotlar
2009 - 2010Arka Sokaklar-Figüran
2010Recep Ivedik 3-Figüran
2011Anadolu KartallarıAhmet OnurBaşrol Oyuncu
2011 - 2012Paranoya / ParanoiaÇağatay UlusoyOyuncu
2011 - 2012Adını Feriha KoydumEmir SarrafoğluBaşrol Oyuncu
2012Eve Düşen YıldırımEmir SarrafoğluKonuk Oyuncu
2012Adını Feriha Koydum Emir'in YoluEmir SarrafoğluBaşrol Oyuncusu
2012Emir'in YoluEmir SarrafoğluBaşrol Oyuncusu

Çağatay Ulusoy Resimleri...




Çağatay Ulusoy Hakkındaki Görüşlerinizi Paylaşabilirsiniz...



Kategori: , , , , , ,

0 yorum

loading...