loading...
Facebookta paylaş

SÜMEYRA KOÇ KİMDİR, BİYOGRAFİSİ ? (KARA KUTU DİZİSİ)


Kanal D ekranlarında çok yakında başlayacak olan Kara Kutu Dizisi oyuncularından olan Sümeyra Koç 1988 (26 Yaşında) İstanbul doğumludur. 60 Kilo olan Sümeyra Koç'un dizideki karakter ismi ise Zeynep'tir. Sümeyra; 2010 Yılında “Lale Devri” dizisi ile çıkışı yakalamış, 2013 yılında “Sana Bir Sır Vereceğim” adlı dizisinde oyunculuk yapmıştır. 2014 yılında Kurt Seyit ve Şura dizisinde Duru karakterini canlandırmıştır. Son olarakta Kara Kutu dizisinde yardımcı başrol görevinde oyunculuk yapacaktır.

sümeyra koç kimdir, sümeyra koç kaç yaşındadır, sümeyra koç resimleri, sümeyra koç foto galeri, sümeyra koç biyografi, kara kutu dizi oyuncuları kimler, www.bugunkihaber.blogspot.com kara kutu dizisi karakterlerinin isimleri, kara kutu dizisi sümeyra koç, sümeyra koç kara kutu dizisi dizisi, kara kutu dizi oyuncu isimleri,


Sümeyra Koç İstanbul üniversitesi Halkla ilişkiler mezunudur. Yurtdışında eğitimine devam etmiştir. Sadri Alışık Kültür Merkezinde oyunculuk eğitimi almış ve eğitim koçluğu yapmıştır.Bazı yer aldığı projeler ise Turkcell reklamları, Lale Devri dizisinde oyunculuk yapmıştır. Sümeyra Koç şuan Fox TV ekranlarında yayınlanan Sana Bir Sır Vereceğim dizisinde Duru karakterini canlandırmaktadır.

Pana Film'den yepyeni bir macera "Kara Kutu", yakında Kanal D'de başlıyor. Umarız seyirciyi ekrana bağlayan bir dizi olacaktır. Hepimiz sabırsızlıkla bekliyoruz. Dizi hakkında görüş ve yorumlarınızı sayfamızın alt kısmında bulunan yorum bölümünden yazabilirsiniz.

Kara Kutu dizisi Sümeyra Koç ilk fragmanı:



Sümeyra Koç Resimleri:

Sümeyra Koç Resimleri





Kategori: , ,

0 yorum

loading...