loading...
Facebookta paylaş

AŞK YENİDEN DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER


AŞK YENİDEN DİZİSİ OYUNCULARI

Foz TV izleyiclerini tekrar kitleye bağlayacağı yeni dizisi, Aşk Yeniden başarılı oyuncuları ve önemli konusuyla sevenleri tarafından merakla bekleniyor. Aşk Yeniden dizisi izleyicileri ile buluşmak için durmaksızın çalışmaları devam ediyor. Aşk Yeniden adlı dizide merak edilen oyuncuları ve konusunuz sizlerle paylaşmak için yazdığımız yazıyı okuyalım.


Dizinin başarılı oyuncularında başrolde önemli isimler ise yakışıklı oyuncu Buğra Gülsoy ve güzel oyuncu Özge Özpirinçi'nin yer aldığı Aşk Yeniden dizisi romantik ve komediliğiyle izleyicilerinin merak konusu olmuştur. Dizide önemli bir kaç isim ise Tamer Levent, Lale Başar, Can Sipahi, Nazlı Tosunoğlu ve Mert Öner gibi başarılı oyuncular yer almaktadır.

Aşk Yeniden dizisinin merak edilen konuları ise;

aşk yeniden, aşk yeniden dizisi, aşk yeniden ertan karakteri kimdir, aşk yeniden dizisi oyuncu kadrosu, aşk yeniden özge özpirinçi kimdir, aşk yeniden buğra gülsoy, aşk yeniden fox tv, aşk yeniden dizisinde kim kimdir, aşk yeniden dizisi oyuncu isimleri, aşk yeniden oyuncuları, aşk yenden nerede çekiliyor, aşk yeniden dizisi konusu ve hikayesi, aşk yeniden dizisi başrolde kim var, 


Romantik ve komedi izleyicilerinin ilk sırada merakla takip ettikleri dizisi, sevdiği adam için ailesini ve sevdiklerini geride bırakarak Amerki'ya giderek ve hayat kırıklığında uğrayan Zeynep geri dönerek, Amerika'ya eğitim için giden Fatih'in dönme vakti gelir ve birbirileri ile tanıştığını ve hayatlarını anlatacak.

Aşk Yeniden dizisi ne zaman başlıyor?

Seyircilerinin merakla beklediği dizi 10 şubat'ta başlıyor ve her Salı günü izleycileriyle buluşacak.

Aşk Yeniden dizisi nerede çekiliyor?

Hikayenin başlangıçı Amerika'da geçtiğinden dolayı Amerika'da çekimler yapılıyor çekimler bittiği anda çekim ekibi tekrar Türkiye'ye gelerek dizinin çekimlerine başlayacaktır.

Aşk Yeniden dizi oyuncuları kimler?

Zeynep karakteri - Özge Özpirinçi
Fatih karakteri - Buğra Gülsoy
Şevket karakteri - Tamer Levent
Ertan karakteri - Mert Öcal
İrem karakteri - Didem Soydan
Mukaddes karakteri - Lale Başar
Gülsüm kakateri - Tülin Oral Gülsüm

Ve dizideki diğer karakterler olarak; Mert Öner, Can Sipahi, Su Burcu Yazgı Coşkun, Orhan Alkaya, Nazlı Tosunoğlu, Nilay Deniz dizide yer almaktadır.

Aşk Yeniden dizi resimleri;








Kategori: , , , , , , , ,

0 yorum

loading...