loading...
Facebookta paylaş

ACİL SERVİS ZEYNEP KİMDİR (NUR ERKUL) KİMDİR - NUR ERKUL KİMDİR VE BİYOGRAFİSİ


ACİL SERVİS ZEYNEP KİMDİR


Şhow TV'de bomaba gibi giriş yapan yeni dizi Acil Servis izleyicileri tarafından takip edilmeye devam ediyor. Bomba gibi giriş yapan dizinin önemli oyuncuları bir hayli merak ediliyor. Dizide rol alan oyunculardan Zeynep (Nur Erkul) kimdir sorusunu arayan okuyucularımız için yazdığımız bu yazıda, başarılı oyuncu Nur Erkul hakkındaki gerçek ve dizide rol aldığı karakteri hakkında tüm bilgileri sizinle beraber okuyalım.

Diziyi takip eden izleyicileri tarafından merak edilen sorular ise bunlar olarak ilk sırada yer almaktadır;

Acil servis zeynep kimdir, nur erkul kimdir, acil servis nur erkul kimdir, nur erkul biyografisi, acil servis dizisi zeynep karakterini kim oynamakta, acil servis dizisindeki oyuncular kimler, nur erkul resimler, acil servis şhow tv, acil servis oyuncu kadrosu, acil servis zeynep gerçek ismi, nur erkul resimleri, nur erkul hayatı, gibi önemli sorular sorulmakta.

Şhow TV'de öncelerden merakla izlenen Doktorlar dizisine benzetilen Acil Servis dizisi, Amerika'da da Reytin rekorları kıran Er isimli dizinin Türkiye'de uyarlamasıdır.

Acil Servis dizisinde bulunan başarılı oyuncularnda ise önemli isimler yer almakta.
Serhat Teoman, Nur Erkul, Gökhan Soylu, Musab Ekici, Tamer Tıraşoğlu, Serkan Öztürk, Seda Akman, Elçin Aktaş, Suzan Aksoy, Funda Şirinkal ve Funda İlhan gibi başarılı isimler yer almakta.

NUR ERKUL KİMDİR


Acil Servis dizisinde Zeynep karakterini canlandıran Nur Erkul, seyirci karşısına Kasaba adlı dizi ile buluşmuştur. Nur Erkul, Kılıç Günü ve AY Tutulması adlı dizilerdede rol almıştır. Küçüklüğü Bursa'da geçen başarılı oyuncu, Ali Ayşe'yi Seviyor adlı dizide ise Ayşe karakterini canlandırmıştır. Başarılı oyuncunun doğum yılı ise 17 Nisan 1985'tir.

Başarılı oyuncu Nur Erkul, oyunculuk eğitimini Müjdat Gezen Sanat merkezinde almıştır. Acil Servis dizisindede Zeynep karakterini canlandırarak hayaranları tarafından takip edilmekte. Başarılı oyuncunun en çok merak edilen sorularından ise boyu ve kilosudur. Nur Erkul 1.70 boyunda ve 54 kilo ağırllığındadır.

Nur Erkul'un rol aldığı diziler ise;

Kılıç Günü adlı dizi'de Cansu karakterini.
Ay Tutulması adlı dizi'de Şebnem karakterini.
Böyle Bitmesin adlı dizi'de .
Ali Ayşe'yi Seviyor adlı dizi'de Ayşe karakterini.
Bir Yusu Masalı adlı dizi'de Züleyha/Maria.
Acil Servis adlı dizi'de Zeynep karakterini canlandırmaktadır.

Nur Erku Resimleri
















Kategori: , , , , , ,

0 yorum

loading...