loading...
Facebookta paylaş

AVRUPA İNSAN HAKLARI MAHKEMESİ HANGİ ÜLKEDEDİR


KİM MİLYONER OLMAK İSTER

Atv'de her hafta heyecanları dorukta tutan, sevilen yarışma Kim Milyoner Olmak İster bu hafta yine kazandırarak izleyicilerini ekrana bağladı. Kim Milyoner Olmak İster yarışması her haftanın üç gününde izleyicileri buluşup şaşırtıcı ve önemli sorular sormaktadır. 

Herkesin bildiği gibi sevilen yarışmanın sevilen sunucusu Kenan Işık sağlık sorunları nedeniyle yarışmada bulunmamakta, yarışmayı sunan başarılı oyuncu Selçuk Yöntem 1 Şubat pazar günü yayınlanan yeni bölümünde sorulduğu soruları sizlerle paylaşmak için bu yazıyı yazmakta bulunuyoruz. 

Kim Milyoner Olmak İster 1 şubat soruları sizlerle paylaşmak ve değerlendirmek için aşağıdaki; Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi Hangi Ülkededir sorusu cevabını öğrenmek için yazdığımız soruyu okuyup cevap vererek ve aşağıdada cevabını öğrenebilirsiniz.

1 Şubat 2015 Pazar günü sorulan Kim Milyoner Olmak İster yarışma soruları.

SORU: AVRUPA İNSAN HAKLARI MAHKEMESİ HANGİ ÜLKEDEDİR

A) ALMANYA

B) İSVİÇRE

C) FRANSA

D) BELÇİKA

Atv'nin Kim Milyoner Olmak İster yarışması sorulan soru cevabı : .''C'' şıkkı olarak doğru cevaptır.

kim milyoner olmak ister, kim milyoner olmak ister soruları, kim milyoner olmak ister 1 şubat soruları, l şuubat kim milyoner olmak ister, kim milyoner olmak ister 1 şubat soruları, 60 binlik soru, 125 binlik soru,




Kategori: , , , , , , ,

0 yorum

loading...