loading...
Facebookta paylaş

SERÇE SARAYI DİZİSİ (SERÇE DİZİSİ KONUSU VE OYUNCULARI)


SERÇE SARAYI DİZİSİ

Yeni sezonda dizilerin izleyici kitlelerine ulaşmasında sıkıntılar devam etmektedir. Star TV'nin iddialı olduğu dizi Serçe Sarayı, bu sezon sevilen diziler arasına girmeye bir hayli istekli.

En çok duyulan yapımcılardan olan Endemol'un üstlendiği Serçe sarayı dizisi yakınsa Star TV'deseyircileri ile buluşacak. Dizi'nin yönetmenliğini üstlenen yönetmen ise Ömür Altay'dır. Dizi'nin seneryosu ise Funda Alp'e aittir. Ömür Altay'ın üstlendi Serçe Sarayı dizi'si büyük ilgi görüldüğü sevenleri tarafından görülmektedir.
Bu yazıyı sizlerle Star TV'de izleyicileri ile buluşacak olan dizi Serçe Sarayı dizisi hakkında merak edilen dizi oyuncuları, dizi konusu ve dizide olan önemli gelişmeleri sizlerle paylaşmak için yazdığımız yazıyı okuyarak tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.

SERÇE SARAYI DİZİSİ KONUSU

Serçe rolünü canlandıran güzel ve başarılı oyuncu Songül
Öden konuşulacak başlıklardan olmayı iddalıyor.
Dizinin konusu ise Dul kalan bir kadındır ve eski kocasına bağlılığı
ve sevgisi halen sürmektedir. Serçe eşi öldükten sonra yıllar boyunce bir
yalan içinde yaşadığını öğrenince yıkılmaktadır.


SERÇE SARAYI DİZİ OYUNCULARI

Star TV'de başlayacak olan dizinin oyuncuları nitelik kazanamadı.
Serçe Sarayı dizisin'de şuan sadece Songül Öden nitelik kazanmıştır.

dizi, serçe sarayı, serçe sarayı dizisi konusu, serçe sarayı dizisi oyuncuları, serçe sarayı dizisi songül öden, serçe sarayı dizisi star, serçe sarayi serçe kimdir, serçe sarayı dizisi özeti, serçe sarayı ne zaman, serçe saray hangi kanalda, serçe sarayı dizsi hakkında, serçe sarayı dizisi konusu,



Kategori: , , , , , ,

4 yorum:

loading...