loading...
Facebookta paylaş

YASAK DİZİSİ CALİBE (DENİZ ÇAKIR)KİMDİR,DENİZ ÇAKIR HAYATI KAÇ YAŞINDA VE RESİMLERİ


Yasak Dizisi
Atv ekranlarına heyecanla beklenen Yasak dizisi çok yakında güçlü oyuncu kadrosuyla ekranlarda olacak.Başrollerinde ünlü oyuncuların olduğu dizinin oyuncuları: Firket Kuşkan(Nazım Bey),Deniz Çakır(Calibe),Burak Yamantürk(Nejat),Buket Dereoğlu,Ezgi Eyüboğlu,Hakan Yufkacıgil,Gürbey İleri,Tuğçe Kumral gibi oyuncularıyla dikkat çekiyor.
Yasak dizisinin konusu
Yasak dizisi Muhadarat romanının uyarlaması olarak karşımıza çıkıyor. Olaylar 19. yüzyılın sonlarında geçiyor. Osmanlı toplumunun konak hayatının detaylı bir şekilde işlendiği Muhadarat’ın uyarlaması olan Yasak dizisinde aşklar, hırs, entrikalar, yıkılan hayallerin yeniden yapılanması anlatılıyor.
Eşini kaybeden Nazım Bey evlilik konusunda acele etmemekte çocuklarının büyümesini beklemektedir. Cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden olan Nazım bey yıllar geçtikten sonra bir memur kızı olan Calibe ile karşılaşır ve ona tutulur. Kendisine eş, çocuklarına anne olmasını dilediği Calibe ise hırslı ve birtakım hedefleri olan bir kadındır. Ayrıca teyze oğlu Nejat’a aşıktır…
Size Yasak dizisi oyuncularının biyografilerini,hayatlarını, sizlerle paylaşacağız.

YASAK DİZİSİ CALİBE(DENİZ ÇAKIR) KİMDİR?BİYOGRAFİSİ

Güzelliği ile ön plana çıkan dizi, sinema, tiyatro oyuncusu ve aynı zamanda seslendirme sanatçısı olarak son derece başarılı bir sanatçı olarak Deniz Çakır, herkesi kendine hayran bırakmaktadır.
Deniz Çakır 1982 yılında Ankara'da doğmuştur.32 yaşındadır. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur. Ayrancı Süper Lisesi'nde okumuştur. Bu dönemde sık-sık tiyatro oyunlarına giden Çakır, bir gün yine bir oyunda Zeynep Eronat'ın performansından çok etkilenmiş ve böyle oyuncu olmaya karar vermiştir. Kendisine bu dönemde hocalık etmiş isimlerden biri de Cihan Ünal'dır. Küçükken taklit yapmayı sevdiği ve en çok Emel Sayın'ı taklit eden, Ankara'da yaşayan Deniz mezun olduktan sonra İstanbul'a yerleşme kararı almıştır. Konservatuvardan mezun olmadan önce Ankara Radyosu'nda, radyo tiyatrosu yaptı ve radyo reklamı seslendirmiştir. İlk televizyon deneyimi olan Kadın İsterse deki Alev rolüyle tanındı. Ama asıl çıkışını Yaprak Dökümü adlı dizideki Ferhunde karakteriyle yapmıştır.Çakır, Özcan Deniz'in Ya Sonra filminde Didem karakteri ile sinemada 3. başrolü üstlenmiştir. Ya Sonra şarkısını seslendirerek, herkesi şaşırtan oyuncunun da etkisiyle parça Yılın en çok tıklanan soundtrack müziği olmuştur.Eylül 2011 tarihinde başlayan İffet adlı dizide yer almaktadır. Namus kavramını sorgulayan dizide, İbrahim Çelikkol, Zuhal Olcay ve Melike Güner de oyuncu kadrosunda yer alan isimlerdendir. Daha Sonra 2013 yılı Ocak ayının ilk haftasında Şah Sultan rolüyle Muhteşem Yüzyıl dizisinin kadrosuna katılmış, bir sezonluk performanstan sonra ayrılmıştır.Şimdilerde ise Yasak Adlı Dizide Calibe karakterini canlandıracktır.Deniz Çakır, internet üzerinde en çok hayranı olan 20 Kadın Türk Televizyon oyuncusu arasında yer almaktadır.Deniz Çakır birçok dizi,sinema ve tiyatroda yer almıştır.


DENİZ ÇAKIR OYNADIĞI DİZİ FİLMLER

YılDizi/FilmRolKanalNotlar
2004-2006Kadın İsterseAlevStar TV, Show TVTV dizisi
2006- 2010Yaprak Dökümü (2006, dizi)FerhundeKanal DTV dizisi
2005İki Arada AşkGizematvTV dizisi
2006Evet Benim / İşte Benim"Barmaid" Funda-TV dizisi
2006Avrupa YakasıSerap-Konuk OyuncuatvTv dizisi
2008Kung Fu PandaUsta Engerek-Türkçe seslendirme
2008Donkey Xote
-Türkçe seslendirme
2008The Simpsons: MovieRod ve Todd Flanders-Türkçe seslendirme
2008Iron ManVirginia "Pepper" Potts-Türkçe seslendirme
2009Kako Si?Lidya-Sinema filmi
200940Sevda Hemşire-Sinema filmi
2010Iron Man 2Virginia "Pepper" Potts-Türkçe seslendirme
2011Ya SonraDidem-Sinema filmi
2011Camİpek-Tiyatro
2011İffetİffetStar TVTV dizisi
2013Muhteşem YüzyılŞah SultanStar TVTV dizisi
2014Ya Sonra 2Didem-Sinema
Kaynak: www.tr.wikipedia.org


DENİZ ÇAKIR RESİMLERİ






Deniz Çakır kimdir, Yasak dizisi Calibe kimdir? Deniz Çakır oynadığı diziler, Deniz Çakır resimleri,Yasak dizisi oyuncuları kimlerdir, Calibe karakteri gerçekte kimdir, Deniz Çakır yaprak dökümü, Deniz Çakır foto galeri, Deniz Çakır hayatı biyografisi, Deniz Çakır kaç yaşındadır, Deniz Çakır nerde doğmuştur, Deniz Çakır hangi okuldan mezundur, muhteşem yüzyıl şah sultan karakteri, Ferhunde karakteri kimdir, calibe karakteri gerçekte kimdir, Calibe kimdir, Calibenin resimleri, Calibe ve nejat ilişkisi, Deniz Çakır sinem filmleri nelerdir,deniz çakır foto galeri, deniz çakır görselleri, deniz çakır kaç yaşında, deniz çakır nereli, 

Kategori: , , , , ,

1 yorum:

loading...