loading...
Facebookta paylaş

TC NO İLE 2014 ASKERLİK YERİ SORGULAMA - E-DEVLET VE KİMLİK NUMARASI İLE ASKERLİK YERİ SORGULAMA


2014 YILI ASKERLİK YERİ SORGULAMA

Siz değerli okuyucularımız ve takipçilerimiz için yararlı ve merak edilen konuları paylaşmaya devam ediyoruz. Bu yazımızda yine önemli bir konu olan ve merak edilen askerlik konusu ile ilgili bilgiler vermeye çalışacağız.

2014 yılı içerisinde askere gitmek için başvuru yapanlar muayene olanlar ve askerlik yerlerini öğrenmek için bekliyorlar. 2014 yılı Askere alınma celp dönemleri şu şekildedir.

Şubat 2014
Mayıs 2014
Ağustos 2014
Kasım 2014

2014 yılı yukarıdaki celp dönemlerinde askere gidecek olan asker adayları askerlik yerlerini e-devlet şifresi ile öğrenebilecekler. 

2014 YILI ASKERLİK YERİ SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ>>>

E-devlet şifresi olmayanlar bulundukları yere en yakın PTT şubesine kimlikleri ile beraber gidip 2 TL karşılığında E-Devlet şifresi alabilirler.




2014 askerlik yeri sorgulama, tc ile askerlik yeri öğrenme, askerliğim nereye çıktı nasıl öğrenebilirim, e devlet şifresi ile askerlik yeri öğrenme, askerlik yeri nasıl öğrenilir, askerlik yerimi internetten nasıl öğrenebilirim, e-devlet şifresi ile askerlik yerini nasıl nereden öğrenebilirim, 2014 yılı celp dönemleri ne zaman, 2014 yılı askerlik yeri öğrenme, 2014 tc no ile askerlik yeri öğrenme, 2014 e-devlet şifresi ile askerlik yeri nasıl öğrenilir, askerlik yerleri öğrenme 2014, askerlik yerini tc ile öğren, e-devlet askerlik, askerlik yeri öğren, askerlik yeri tc ile öğren, askerlik yerini sorgulama, kısa dönem askerler tc ile sorgula, kısa dönem askerlik yeri öğren, 2014 Celp Sorgulama, nerede askerlik yapacağım, kimlik numarası ile askerlik yeri öğrenme,

Kategori: , , , , ,

0 yorum

loading...