loading...
Facebookta paylaş

MEDCEZİR DİZİSİ ADA (ÖZGE GÜREL) KİMDİR KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ


MEDCEZİR ADA KARAKTERİ KİMDİR...

Star Tv'nin sevilen dizisi Medcezir ilgi ile izlenmeye devam ediyor. Her hafta yeni bölümleri 
ile ekrana gelen medcezir dizisi bu hafta oyuncu kadrosuna yeni bir isim daha katıyor. Medcezir dizisi konusu kadar, medcezir dizisi oyuncuları ile de dikkat çekiyor. Başrollerinde Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy'un oynadığı medcezir dizisine bu hafta dahil olacak isim Özge Gürel olacak. 

Özge Gürel medcezir dizisinde Reyhan Arsen ve Asım Şekip Kaya’nın kızları Ada’ya hayat verecek. Medcezir ada karakteri ile ekranlarda olacak olan Özge Gürel daha önce bir çok dizide rol almıştır. Sizlere bu yazımızda medcezir ada kim, medcezir dizisi ada karakteri kim, özge gürel kimdir kaç yaşındadır gibi soruların cevaplarını paylaşacağız.



  MEDCEZİR ÖZGE GÜREL KİMDİR BİYOGRAFİSİ VE RESİMLERİ

Medcezir dizisindeki Ada, Özge Gürel 1987 yılında İstanbul'da doğmuştur. Özge Gürel, Türk dizi, reklam ve sinema oyuncusudur. Ünlü oyuncu 5 şubat 1987 yılında dünyaya gelmiştir. Güzel oyuncu 27 yaşında olup Kova burcudur.  İstanbul doğumlu olan güzel oyuncu Kızım Nerede, Huzur Sokağı ve Muhteşem Yüzyıl dizilerinde rol almıştır. Gürel, son olarak da bir Ay Yapım Projesi olan Medcezir Dizisinde Asım Şekip Kaya’nın Kızı Ada karakterine can vermiştir. Kızım Nerede isimli dizi de ise dizinin temel karakterlerinden olan Zeynep Dermiray’ı canlandırmıştı. Güzelliğiyle oldukça dikkat çekmektedir. Dizinin merak edilen isimleri arasında geliyor Özge Gürel.


Medcezir Dizisi Ada (Özge Gürel) Resimleri 




özge gürel boyu, özge gürel kaç yaşında, Özge Gürel vikipedi, medcezir Özge Gürel, özge gürel kimdir, Medcezir oyuncuları kimler, Özge gürel resimleri, Medcezir 28. bölüm izle, medcezir mira yaman sarkısı, Özge Gürel Nerelidir, Özge Gürel oynadığı diziler nelerdir, Medcezire katılan oyuncular kimlerdir, Özge gürel biyografisi, medcezir ada kim, Ada kimdir medcezir, Adanın biyografisi, Adanıın oynadığı diziler, Özge gürelin oynadığı diziler nelerdir, medcezir ada kaç yaşında gerçek ismi ne, medcezir ada resimleri


Kategori: , , , , , , ,

0 yorum

loading...