loading...
Facebookta paylaş

SURVİVOR 2. BÖLÜMDE NELER OLDU - SURVİVOR DOKUNULMAZLIK KİM KAZANDI


survvor izle, survivor 2. bölümde neler oldu, survivor ödül oyununu kim kazandı, survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı, survivor dün akşamki bölümünde neler oldu, survivor 3 mart pazartesi izle, survivor 2. bölümde kimler kazandı, survivor ünlüler gönüllüler, survivor olta takımını kim kazandı, survivor ünlülerde kim dokunulmazlık kazandı


Ekranların sevilen ve izlenen yarışması olan Survivor 2 Mart Pazar akşamı ilk bölümü ile ekranlara geldi. Survivor 2014 ünlüler gönüllüler yarışması takımlarının ilk karşılaşmaları ve ilk oyunları oynandı. Survivor 2014 yarışmasına ünlüler takımı 8 kişi olarak ve gönüllüler takımı ise 10 kişi olarak başladı.

2 Mart Pazar akşamı survivor da 2 oyun oynandı. oyunların ilkini ünlüler ikincisini gönüllüler kazandı. Survivor 1. bölümde bir de ada konseyi vardı. Ada konseyinde gönüllüler takımı aralarından bir kişiyi ünlüler takımına göndereceklerdi. Ada konseyi sonrasında oylardan çıkan isim AKIN oldu. Akın böylece ünlüler takımına geçti.


SURVİVOR 2. BÖLÜMDE YAŞANANLAR NELER 3 MART

Dün akşam 3 Mart Pazartesi günü survivor ünlüler gönüllüler yarışması 2. bölümü ile ekranlarda oldu. Gönüllüler takımından Ünlülere geçen Akın takımla kaynaşırken gönüllüler takımına karşıda ilk oyununu oynadı.

Survivor 2. bölümde iki oyun oynandı 1. Oyun ödül oyunu oldu. Yarışmanın 2. Oyun dokunulmazlık oyunu oldu.

Birinci oyunun ödülü OLTA TAKIMI. Olta takımını kazanan takım balık avlayabilecekler artık.


Survivor Ödül Oyununu Kazanan Takım ÜNLÜLER Oldu.


Survivor da oynanan 2. oyun ise dokunulmazlıktı. Her takım kendi aralarında bireysel olarak yarışarak birer kişi dokunulmazlık kazandı.

Ünlüler Takımından Dokunulmazlık Kazanan SERENAY Oldu.

Gönüllüler Takımından Dokunulmazlık Kazanan BERNA Oldu.





Kategori: , , , ,

0 yorum

loading...