loading...
Facebookta paylaş

SELİN ORTAÇLI KİMDİR?-KARA PARA AŞK DİZİSİ SİBEL KARAKTERİ KİMDİR BİYOGRAFİSİ


KARA PARA AŞK DİZİSİ SİBEL KARAKTERİ KİMDİR?

Başrollerini Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in paylaştığı, ATV'nin yeni dizisi 'Kara Para Aşk'ın önceki akşam yayınlanan yeni tanıtım filmi merak uyandırdı. Bir cinayetle birlikte değişen hayatların anlatılacağı dizinin ikinci tanıtım filminde, ilk bölümden çarpıcı görüntülere yer verildi. Konusu Aşk olan dizi oyuncu kadrosuyla da çok dikkat çekmektedir.Kara Para Aşk Oyuncularından biri de Selin Ortaçlı oldukça dikkat çekici bir oyuncudur.Dizide çocukluğunda babasını faili meçhul bir cinayete kurban verdikten sonra polis olmaya karar veren ve Van Organize Suçlar Şubesi'nde çalışmaya başlayan 'Ömer'in hayatından kesitler yer aldı. Dizide, Engin Akyürek'in canlandırdığı 'Ömer'in yanı sıra Van şehrinin güzellikleri de gözler önüne serildi. Çekimler için dört gün Van'da kalan ekip, Van Kalesi ve Van Gölü gibi yerlerin çekimini helikopterle gerçekleştirdi. 'Kara Para Aşk'ta 'Ömer'in nişanlısı ilkokul öğretmeni 'Sibel' karakterini Selin Ortaçlı, ağabeyi 'Hüseyin'i ise Burak Tamdoğan canlandıracak. Tuba Büyüküstün'ün varlıklı bir ailenin Roma'da yaşayan kızı 'Elif'i canlandırdığı dizide; Elif'in babası 'Ahmet'e Aytaç Arman, annesi 'Zerrin'e ise Nebahat Çehre hayat verecek. Ahmet Katıksız'ın yöneteceği dizide; 'Ömer' ile 'Elif'in hayatları bir cinayetle kesişiyor. Genç oyuncu dizide Sibel Andaç isimli nişanlı bir genç kız.
Sibel ANdaç dizide özellikle güzelliği ile sizlerin ilgisini çekecek. Dizide rol gereği bir ilkokulda öğretmen olarak çalışmaktadır. Aynı zamanda Ömer’in nişanlısıdır.Selin Ortaçlı Kara Para Aşk dizisinde. Güzelliğiyle büyüleyen genç oyuncu heyecan yarattı.önce Doktorlar ve Araf Zamanı gibi dizilerde yer alan Selin Ortaçlı  güzelliğini gözler önüne sürüyor.Selin Ortaç'lının hayatını,biyografisini,nereli olduğunu,kaç yaşında olduğunu sizler için derledik.
Selin Ortaçlı uzun zamandan beri magazin dünyasının ilgilendiği isimlerden birisidir. Selin Ortaçlı kimdir, Selin Ortaçlı kaç yaşında ve Selin Ortaçlı nereli konusunda bilgi verebilmek adına Selin Ortaçlı biyografi bilgilerini paylaşmak istiyoruz. Selin Ortaçlı kaç doğumlu ve boyu kilosu hakkında da yazımızın devamından bilgi edinebilirsiniz

SELİN ORTAÇLI KİMDİR HAYATI VE BİYOGRAFİSİ


Güzelliği ile adından söz ettiren Selin Ortaçlı, 26 Aralık 1986 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Yeditepe Üniversitesi İtalyanca Sanat ve Tasarım Bölümü mezunudur. 2006 yılında Fashion TV tarafından düzenlenen gelecek vaat eden en iyi bayan model ödülünü kazandıktan sonra modelliğe başladı.2006 yılında Fashion TV'nin düzenlediği moda ödüllerinde "Gelecek Vaat Eden En İyi Bayan Model" ödülünü aldı. Ardından İtalya'da moda alanında önemli okullardan biri olan Marangoni ve Politecnico üniversitelerini kazandı ancak kendi ülkesinde kalmaya karar verip Yeditepe Üniversitesi İtalyanca Sanat ve Tasarım Bölümü'nde okudu.2009'un Haziran'ında "SeLingerie" adı altında iç çamaşırı koleksiyonunu çıkardı.Bir ara adı Can Ateş ile de anılan güzel model Selin Ortaçlı, şu sıralar ünlü Komedyen Şahan Gökbakar ile birliktelik yaşamaktadır.




SELİN ORTAÇLI RESİMLERİ




selin ortaçlı kimdir,selin ortaçlı  kaç yaşındadır,selin ortaçlı  kara para aşktaki adı nedir,karaparaaşkta sibel karakteri gerçek adı nedir,Kara Para Aşk konusu nedir,Selin ortaçlının sevgilisi kimdir,Kara Para Aşk Selin kimi oynuyor,Kara Para Aşk oyuncularından sibel kimdir,nerelidir,Selin Ortaçlı resimleri,Selin Ortaçlı  biyografisi ve hayatı,Selin Ortaçlı onadığı diziler nelerdir,Selin ortaçlı nerelidir,ünlüler kimlerdir.


Kategori: , , , , , , , ,

0 yorum

loading...