loading...
Facebookta paylaş

NOT DEFTERİ YENİ DİZİ EKİN MERT DAYMAZ KİMDİR?-EGEMEN KARAKTERİ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA,BİYOGRAFİSİ HAYATI VE RESİMLERİ



Not Defteri Dizisinin konusu:
Fox Tv'de fırtınaların eseceği bir dizi geliyor.
Fox Tv ekranlarına yeni bir diziyle devam ediyor.Tam bir gençlik dizisidir.Çarşamba akşamlarının vazgeçilmez dizisi olarak ekranlarda yerini alıyor.Oyuncu kadrosu tam bir genç oyuncularlarıyla dikkat çekiyor.Not Defteri başrollerinde Fatih Al, Ebru Özkan, Tarık Ündüz, Feyzan Soykan ve Beste Kökdemir’in yer aldığı yeni gençlik dizisi Not Defteri, bu hafta Fox TV’de başlıyor! Dizinin konusu şu şekilde: Edebiyat Öğretmeni Mahir Soysal, ilk ders günü için Dersaadet Lisesi’nin kapısından adımını atarken aynı zamanda içine sığınabileceği yeni bir hayat arayışındadır. Geçmişte bütün meslektaşlarının umutsuz vaka olarak gördükleri problemli öğrencilere yol gösterip onları hayata kazandıran Mahir, tam da bu uğraş esnasında kendi ailesinin hayatını karartacak trajik bir olay yaşamalarına neden olmuştur. 6 yıl önce İstanbul’da yaşarken oğlunu kaybeden ve bu olaydan sonra ailesi dağılan Mahir, yıllardır eski karısının kendisine göstermediği kızı Zeynep’i bulmak ve gelecekten umudunu kesmiş öğrencilerinin hayatını değiştirmek için zorlu bir mücadeleye başlayacaktır. Oyunculardan oldukça dikkat çeken isimlerden biri olan Ekin Mert Daymaz ilgi odağı oldu.Yakışıklı erkeği daha yakından bilmek ,hayatını biyografisi,yaşını, nereli olduğunu merak edenler için Ekin Mert Daymaz hakkındaki araştırmalarımızı sizlerle paylaşıyoruz.

EKİN MERT DAYAMAZ(EGEMEN KARAKTERİ KİMDİR?

Bu sezon Fox Tv ekranlarında yeni yüzlerin olduğu bir diziyle ekranlarda yerine alan isim Not defteri dizisinin oyuncularından gözlerden kaçamayan isim  Ekin Mert Daymaz'ı tanıyacağız .Ekin 2 Aralık 1990 doğumlu 24 yaşındadır.Ekin Hollanda'da doğmuştur.2013 Best Model 3ncüsü olmuştur ama bizim favorimizdir.Lise bittikten sonra eğitimine devam ederek basketbol oynamıştır. Sakatlandıktan sonra basketbolu bırakan Ekin Mert Daymaz model olmaya karar vermiştir. Haliç Üniversitesi’nde antrenörlük ve fitness eğitimi almıştır.
Not defteri dizisi Egemen Karakteri :Ekin Daymaz Not defteri dizisinde Egemen isimli fakir ama gururlu bir öğrenciyi canlandırmaktadır. Selin ile aşk yaşmaktadır ayrıca.
Egemen fakir ama çok dirayetli ve gururlu bir öğrencidir. SInıfında ise en büyük rakibi zengin piçi Ufuktur. Ufuk zenginliğini kullanarak okulda herkese baskı yapabildiği halde Egemen’e bir türlü yapamaz. Egemen ise Ufuk ile sürekli sorunlar yaşamaktadır. Ufuk’un çetesine tekbaşına mücadele vermektedir.
Egemen ayrıca sınıfın en güzel kızı Selin ile çıkmaktadır. Selin çok zenin bir kız olduğu halde Egemen ile iyi geçinmekte ve bir birlerine kör kütük aşıktırlar. Ufuk ise bu iki sevgiliyi bir birlerinden ayırmak için elinden geleni yapmaktadır.


EKİN MERT DAYMAZ RESİMLERİ




2013 Best Model of The World, EKİN MERT DAYMAZ, Ekin Mert Daymaz 'ın Yaşı Kaç?, Ekin Mert Daymaz Biyografisi, Ekin Mert Daymaz Boyu, Ekin Mert Daymaz Dizileri, Ekin Mert Daymaz Filmleri, Ekin Mert Daymaz fotoğrafları, Ekin Mert Daymaz Hangi Okuldan Mezun Oldu?, Ekin Mert Daymaz Hayatı, Ekin Mert Daymaz İnstagram, Ekin Mert Daymaz Kimdir?, Ekin Mert Daymaz Nerede Oturuyor?, Ekin Mert Daymaz Resimleri, Ekin Mert Daymaz Röportajı, Ekin Mert Daymaz Sevgilisi, Ekin Mert Daymaz Sinema Filmleri, Ekin Mert Daymaz Yeni Dizi, Ekin Mert Daymaz Yeni Dizisi, not defteri, Not Defteri Dizisi, Not Defteri Dizisi Bölüm Yorumları, Not Defteri Dizisi Hangi Gün Oynuyor?, Not Defteri Dizisi İlk Fragmanı İzle, Not Defteri Dizisi Jenerik Müziği, Not Defteri Dizisi Kaç Bölüm Yayınlandı?, Not Defteri Dizisi Ne Zaman Başlayacak, Not Defteri Dizisi Oyuncuları, Not Defteri Dizisi Saat Kaçta Başlayacak, Not Defteri Dizisi Saat Kaçta Oynuyor, Not Defteri Dizisi Şarkısı, Not Defteri Dizisi Tekrarı Hangi Gün, Not Defteri Dizisi Videosu ve Fragmanı, Not Defteri İzle, Not Defteri Roman Özeti”

Kategori: , , , , ,

2 yorum:

  1. EN COK SEVDIYIM BIR DIZI HER HAFTA BAKIYORUM OYUNCU KADROSUNUDA COK BEYENIYORUM AYRICA HAYATLARIYLA ILGILENIYORUM EN COKDA DIZININ KAHRAMANI EGEMENI BEYENIYORUM O COOOK SUPER YA

    YanıtlaSil

loading...