loading...
Facebookta paylaş

NOT DEFTERİ DİZİSİ SELİN (BESTE KÖKDEMİR) KİMDİR - BESTE KÖKDEMİR KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ


NOT DEFTERİ DİZİSİ 'ni TANIYALIM 

Fox Tv ekranlarına yeni bir diziyle devam ediyor.Tam bir gençlik dizisidir.Çarşamba akşamlarının vazgeçilmez dizisi olarak ekranlarda yerini alıyor.Oyuncu kadrosu tam bir genç oyuncularlarıyla dikkat çekiyor.Not Defteri başrollerinde Fatih Al, Ebru Özkan, Tarık Ündüz, Feyzan Soykan ve Beste Kökdemir’in yer aldığı yeni gençlik dizisi Not Defteri, bu hafta Fox TV’de başlıyor! Dizinin konusu şu şekilde: Edebiyat Öğretmeni Mahir Soysal, ilk ders günü için Dersaadet Lisesi’nin kapısından adımını atarken aynı zamanda içine sığınabileceği yeni bir hayat arayışındadır. Geçmişte bütün meslektaşlarının umutsuz vaka olarak gördükleri problemli öğrencilere yol gösterip onları hayata kazandıran Mahir, tam da bu uğraş esnasında kendi ailesinin hayatını karartacak trajik bir olay yaşamalarına neden olmuştur. 6 yıl önce İstanbul’da yaşarken oğlunu kaybeden ve bu olaydan sonra ailesi dağılan Mahir, yıllardır eski karısının kendisine göstermediği kızı Zeynep’i bulmak ve gelecekten umudunu kesmiş öğrencilerinin hayatını değiştirmek için zorlu bir mücadeleye başlayacaktır. Oyunculardan Beste Kökdem,r hakkınadaki araştırmalarımızı sizin için paylaşıyoruz.İlerleyen zamanlarda diğer oyuncuları da daha yakından tanıyacağız.
BESTE KÖKDEMİR( SELİN KARAKTERİ) KİMDİR HAYATI


Fox ekranlarında yayınlanan Not defteri dizisinde Selin Soral, karakterine hayat verecek olan Beste Kökdemir, kimdir?

Beste Kökdemir, 1993 yılında Sinop'ta doğup büyümüş. Haliç Üniversitesi Moda Tasarım Bölümü’nü kazanmış  ve İstanbul'a gelmiş.Beste Kökdemir güzelliğiyle hayranlarını adeta  büyülüyor.2012 yılı itibariyle Çıplak Gerçek dizisinde Hazal karakterini canlandırıyor.Beste dans konusunda yetenekli birisi.
 Ayrıca Beste'nin kendinden 7 yaş büyük bir sevgilisi var.Bazı Ajanslara kayıt olan Beste Kökdemir Behzat Ç. dizisinde Şule karakterini canlandıran Ayça Eren sayesinde şöhreti yakaladığını söylüyor. 2012 yılı itibariyle Çıplak Gerçek dizisinde Hazal karakterini hayat veren Beste Kökdemir, Şimdi de “Not Defteri” dizisinde Selin Soral, karakteri ile karşımızda olacak.Beste 12 yaşında sol koluna ‘Beni Hayata Döndür’ yazılı bir dövme yaptırmış. 3 yıl önce de sağ bileğine ‘One Day…’ yazdırmış.
Not Defteri dizisi Selin Soral karakteri:
11 F öğrencisi… Egemen’in kız arkadaşı. Okulun en zengin kızlarından biri… Egemen ve Ufuk çekişmesinin temelinde Selin var… Zengin bir ailenin kızı olmasına rağmen paraya değer vermeyen, sevecen, sıcak, iyi niyetli bir kız


BESTE KÖKDEMİR RESİMLERİ






not defteri dizi selin karakteri kimdir?,not defteri dizisi selin, beste kökdemir kimdir, beste kökdemir hayatı, çıplak gerçek hazal kimdir, çıplak gerçek hazal resimleri, beste kökdemir fotoları, beste kökdemir foto galeri, beste kökdemir resim, beste kökdemir fotosu, beste kökdemir biyografisi, beste kökdemir vikipedi, beste kökdemir kaç yaşında, beste kökdemir doğum tarihi, beste kökdemir nereli,not defteri selin karakteri kimdir,not defteri  selin hangi dizide rol aldı,beste kaç yaşında,besne nerelidir,Selin karakterinin gerçek ismi nedir,not defteri dizi nedir,not defteri oyuncuları

Kategori: , , , , , ,

0 yorum

loading...