loading...
Facebookta paylaş

KÜÇÜK AĞA AVUKAT BAŞAK KARAKTERİ KİMDİR? - NESRİN CAVADZADE KİMDİR HAYATI?


KÜÇÜK AĞA BAŞAK KARAKTERİ KİMDİR?

Kanal D ekranlarının vazgeçilmez ismi haline gelen Küçük Ağa secilen dizilerin başında geliyor.Sali günlerini sabırsızlıkla beklediğimiz diziye yeni bir oyuncu daha dahil oldu. Küçük Ağa dizisi kadrosuna dahil olan güzel oyuncu Nesrin Cavadzade Avukat başak Karakterini canlandırıyor. Sevilen yüzüyle ekranlarda olmaya devam ediyor. Güzel oyuncu birçok dizi ve filmlerde boy göstermiş. Küçük ağa dizisinin başrollerinde Sarp Levendoğlu, Birce Akalay ve küçük  oyuncu Emir Berke Zincidi’nin yer aldığı Küçük Ağa dizisi tüm heyecanıyla devam ediyor..Nesrin Cavadzadeyi ilk olarak atv ekranlarında Yersiz Yurtsuz Dizisinde Suna karakteriyle tanımıştık.

Küçük Ağa Başak karakterini yakından inceleyelim.


KÜÇÜK AĞA NESRİN CAVADZADE KİMDİR BİYOGRAFİSİ

Küçük Ağa dizisinde Avukat Başak karakterini canlandıran Genç oyuncu Nesrin Cavadzade 31 yaşındadır. Bakü'de doğmuş Türkiye'ye 11 yaşında gelmiştir. Marmara Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümü mezunudur. Şahika Tekand Studio Oyuncularında 2 yıl oyunculuk eğitimi aldıktan sonra oyunculuk yapmaya başlamıştır. Nesrin Cavadzade televizyon ekranlarına ilk olarak 2007 yılında yayınlanan Yersiz yurtsuz Dizisinde Suna karakteriyle boy göstermiş kendisi ilk olarak orada tanıdık.Daha sonra Samanyolu, Al Yazmalım,Ağır roman,Yeni dünya Gibi dizilerde yer aldı.Son olarak Fox Tv 'de 10 bölüm yayınlandıktan sonra final yapan Görüş Günü Kadınlarında oynayan Nesrin Cavadzade'yi, Kanal D'nin sevilen dizisi Küçük Ağa Dizisinde Avukat Başak karakterini canladırıyor.

Nesrin Cavadzade'nin Oynadığı Dizi ve filmler:

2007-Yersiz Yurtsuz -Suna Karakteri
2007-Pazar-Bir Ticaret Masalı-Eczacı
2008-Dilberin Sekiz Günü-Dilber Karakteri
2009-Gitmek Benim Marlon ve Brandom-Derya Karakteri
2010-Acı-Torun
2010-Samanyolu -Melek Karakteri 
2011-Güzel Günler Göreceğiz -Anna Karakteri
2011-Alyazmalım-Ayça Karakteri
2011-Yangın Var-Asya Karakteri
2012-Ağır Roman Yeni Dünya-Kara Leyla Karaketeri
2013-Küçük Ağa-Başak Karakteri

Nesrin Cavadzade'nin resimlerini sizler için hazırladık..

KÜÇÜK AĞA NESRİN CAVADZADE RESİMLERİ




Küçük ağa Başak karakteri kimdir?Küçük ağa Başak oynadığı diziler,Küçük ağa Başak oynadığı filmler nelerdir,Başak nerde doğmuştur,Başak kaç yaşındadır,Küçük ağa Başak Resimleri,Küçük ağa Başak karakteri hayat,Küçük ağa Başak biyografisi nedir,Avukat başak karakteri,Alyazmalım Nesrin Cavadzade karakteri kimdir,Başak nerelidir,Küçük ağa Başak kaç yaşındadır,

Kategori: , , , ,

0 yorum

loading...