loading...
Facebookta paylaş

KÜÇÜK AĞA 9.BÖLÜM FRAGMANI İZLE - KÜÇÜK AĞA YENİ BÖLÜM FRAGMANI 25 MART SALI


KÜÇÜK AĞA  DİZİSİNİN KONUSU:

Kanal D'nin Salı akşamları vazgeçilmez dizisi haline gelen Küçük Ağa sevenlerinin karşısına bu haftada kaldığı yerden devam ediyor Küçük Ağa dizisi 9. bölümüyle 25 Mart Salı günü ekranlarda yerini alacak. Başrollerinde Birce Akalay, Sarp Levendoğlu, Zeki Alasya ve Emir Berke Zincidi'nin yer aldığı sevilen dizi “Küçük Ağa”, Salı akşamı (25 Mart) saat 20.00’de 9. bölümü ile ekrana gelecek.
“Küçük Ağa” komik ve eğlenceli hikayesi ile dikkatleri çekiyor.

Küçük Ağa dizisinin konusu:
İstanbul'un görmüş geçirmiş varlıklı ailesinin kızı Sinem (Birce Akalay) ve Urfalı zengin bir ağanın oğlu Ali (Sarp Levendoğlu), 10 senelik evliliklerini bir anda bitirme kararı almışlardır. Sinem, özel bir hastanede nörolog uzman doktor olarak çalışmaktadır. Güzel, zeki ve etrafında kendisinin fark etmediği bir ilgiye sahiptir. Ali de yakışıklı, prezantabl, zeki ve bir reklam ajansının mihenk taşıdır. Çok önemli projelere imza atmıştır. Anne ve babasının boşanma kararından çok etkilenen ve binbir türlü yaramazlığı yapma potansiyeli yüksek olan 6 yaşında Mehmet Can (Emir Berke Zincidi), anne ve babasının ayrılmaması için elinden geleni yapar. Evde, okulda ve mahallede onca yaramazlık, anne ve babasını tekrar bir araya getirmek için çare olmamıştır. 


KÜÇÜK AĞA 9.BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Küçük Ağa'nın 9. Bölüm fragmanı yayınlandı. Küçük Ağa 9. Bölüm fragmanı izle. Küçük Ağa 9. Bölüm full HD izle. Küçük Ağa 9. bölümde neler oluyor? Küçük Ağa 9. bölüm fragmanı, Küçük Ağa 9. bölüm fragmanı bugunkihaber.blogspot.com adresimizde. Kanal D ekranının izlenme rekorları kıran dizisi Küçük Ağa yeni bölüm fragmanı izleyicilerle buluştu. Küçük Ağa 9. Bölümde neler yaşanacak? Mehmetcan yine ne yaramazlık peşinde? Küçük Ağa heyecan dolu 9. Bölümü ile izleyenlere heyecan dolu dakikalar yaşatacak. 
Mehmetcan, haylazlıklarıyla başını yine derde sokuyor.Mehmetcan hastanede iyileştikten sonra ortalığı birbirine katmaya devam eder. Bu da yetmez, yine ortadan kaybolur ve herkesi korkutur.Okula yeni gelen bir kız öğrenci, Mehmetcan’ın aklını başından alır. Yeni öğrencinin annesi ise Ali için sürpriz olacaktır.Sinem, Londra konusunda hala ısrarcıdır fakat, yaşananlar kafasını karıştırmaktadır.Yeşim, Ali’yi çileden çıkartacak noktaya gelir.
Mehmetcan okula gelen müfettişi çileden çıkarır ve Şirin için, Maho ile birlik olup, yine başını belaya sokar.


KÜÇÜK AĞA 9.BÖLÜM FRAGMANI

 
                                         




Küçük Ağa, kanal d izle, Küçük Ağa izle, Küçük Ağa 8.Bölüm tek parça izle, Küçük Ağa 9.Bölüm izle, Küçük Ağa 9.Bölüm, Küçük Ağa 9.Bölüm fragmanı izle, Küçük ağa son bölüm izle, Küçük Ağa yeni bölüm izle, Küçük Ağa tek parça izle, Küçük Ağa full izle, Küçük Ağa canlı izle, Küçük Ağa seyret, Küçük Ağa dizisi izle, Küçük Ağa dizisi seyret, Küçük Ağa kanal d izle, 18 Mart 2014 Salı,Sinem ve Ali aşkı ne olcak, Melis Hamile mi, 25 mart salı günü küçük Ağa fragmanı, Mehmetcanın derdi ne? ali Sinemin evine mi yerleşti, Mehmetcanın yeni planları nelerdir? sinemin yeni hedefi Avukat mı? Mehmetcan aşık mı oldu?

Kategori: , , , , , , ,

0 yorum

loading...