loading...
Facebookta paylaş

MOMENTCAM NEDİR - MOMENTCAM NASIL NEREDEN İNDİRİLİR - MOMENTCAM KULLANIŞI NASIL


momentcam,momentcam nedir, momentcam nasıl kullanılır, momentcam uygulaması indirme, momentcam nasıl kullanılır, momentcam kullanan ünlüler kimler, momentcam uygulaması fotografları nasıl oluyor, momentcam uygulaması hangi ünlü kullanıyor, momentcam fotoğraflarını nasıl yayınlayabilirim, momentcam uygulama özellikleri neler,

Cep telefonlarında her geçen gün moda olan uyulamalar değişerek günden güne çoğalıyor. İnstagram'dan sonra yeni bir uygulama olan MomentCam şimdiden her yerde rastlamaya başladık ve paylaşılan fotoğraflarda beğenilmeye başlandı. İnstagram gibi ünlülerin bile tercih edip kullandıkları ve MomentCam uygulaması şimdiden merak edilmeye başlandı.
Sizlere bu yazımızda MomentCam nasıl kullanılır, MomnetCam da nasıl fotograf paylaşılır gibi merak edilen bilgileri paylaşacağız.


MomentCam Uygulaması Nedir

MomentCam, iOS işletim sistemli iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz en ilginç uygulamalardan bir tanesi ve oldukça garip yapısı sayesinde fotoğraf çekme ve efektlendirme olayına yeni bir bakış getiriyor. Pek çok diğer efektlendirme uygulaması, resimleri direkt olarak çizimmiş gibi göstermeye çalışır ancak MomentCam bu işi biraz daha ileri götürüyor ve yüzünüzü aldıktan sonra resmin geri kalanını tamamen bir çizgi film haline getiriyor. Dolayısıyla ilginç tasarımlara sahip olabiliyorsunuz ve sizi rastgele bir durum içerisine yerleştirdiği için karşınıza çıkan şeyler sizi şaşırtabiliyor.
Dilerseniz uygulamayı kullanarak arkaplanları değiştirebilir, yüzünüzü düzenleyebilir, imza atabilir, sosyal medya hesaplarınızdan paylaşmak için gerekli butonları bulabilirsiniz. Resim ve fotoğraf düzenleme uygulamaları arasındaki ilginç yerini bir süre koruyacak gibi görünen MomentCam’ı ücretsiz olarak kullanırken, kolay yapıdaki arayüzü sayesinde hiç zorlanmayacaksınız.


İphone'lara indirmek için;
https://itunes.apple.com/us/app/momentcam/id687624831

Android'lere indirmek için; 
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.manboker.headportrait




Uygulama Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.




.

Kategori: , , , ,

0 yorum

loading...