loading...
Facebookta paylaş

Alihan Aracı Kimdir - Bugünün Saraylısı Ata'nın Oğlu Kimdir - Alihan Aracı Resimleri ve Biyografi


alihan aracı kimdir, alihan aracı, alihan aracı resimleri, alihan aracı kaç yaşında, alihan aracı biyografi, alihan aracı hayatı, alihan aracı oynadığı diziler, alihan aracı facebook, alihan aracı twitter, bugünün saraylısı atanın oğlu kimdir, bugünün saraylısı atanın oğlunun gerçek adı ne, bugünün saraylısı atanın oğlu kaç yaşında resimleri


ALİHAN ARACI KİMDİR,

Sevilen ve ilgi ile izlenen ATV de yayınlanan Bugünün Saraylısı dizisi her hafta yeni bölümleri ile ekranlarda olmaya devam ediyor. Bugünün Saraylısı dizisi konusu kadar oyuncuları ile de dikkat çekmeyi başarmıştır. Bugunün Saraylısı dizisi oyuncuları içinde bulanan ve Ata'nın oğlunu canlandıran Alihan Aracı dizi oyuncuları arasında adından söz ettirmeyi başarmış ve internet ortamında en çok aranan isimlerden birisi olmuştur.
Sizlere bu yazımızda Alihan Aracı kimdir kaç yaşındadır, Bugünün Saraylısı Ata'nın oğlu kimdir, gerçek adı nedir gibi soruların sorulması üzerine sizlere Alihan Aracı'nın biyografisini paylaşacağız.


Alihan Aracı Kimdir

Bugünün Saraylısı dizisinde Ata'nın oğlu karakterini canlandıran genç oyuncu Alihan Aracı 17 Ocak 1989 doğumludur. Yakışıklılığı, sempatikliği ve azmi ile geleceğin parlayan yıldızları arasında olacağa benzeyen genç oyuncu İstanbul Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden mezun olmuştur.
İlkokuldan beri tiyatroda görev almış olmasının, şimdiki oyunculuğuna katkıda bulunduğunu düşünen yakışıklı oyuncu ilk olarak oyunculuk deneyimine Aşk ve Ceza dizisiyle başlayan Alihan Aracı diziden 2 ay öncesinde Erberk Ajans’la çalışmaya başlamıştır. Bir Çok dizi ve reklam filmlerinde oynayan Alihan Aracı şimdiden adından söz ettirmeye başlamıştır.


Alihan Aracı Oynadığı Diziler

- Bugünün Saraylısı
- Babam İçin
- Kalbim Seni Seçti
- Aşk ve Ceza


Alihan Aracı Resimleri




Alihan Aracı Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.



Kategori: , , , , ,

0 yorum

loading...