loading...
Facebookta paylaş

MODEL YENİ ALBÜMÜNÜN ADI 2013 - MODEL YENİ 2013 ALBÜMÜ LEVLA'NIN HİKAYESİ İNDİR DİNLE


model yeni albümü, model yeni albüm 2013, model grubu yeni albüm dinle, model yeni 2013 albümü, model yeni albüm şarkıları dinle 2013, model yeni albüm adı, model yeni albüm şarkı sözleri, model yeni albüm şarkıları indir, model yeni albüm ismi, modelin yeni albümünün ismi ne, model levlanın hikayesi albümü indir, model yeni albüm indir dinle, 

Müzik dünyasının sevilen grubu Model yeni albümleri ile bomba gibi giriş yaptılar. Yeni albümlerini geçtiğimiz ay içerisinde tamamlayan Model Grubu 3. albümleri olan Levla'nın Hikayesi adlı albümleri ile tüm müzik marketlerde yerini aldı.

Özellikle şarkı sözleri ile dikkat çeken grubun yine Can Temiz tarafından sözleri yazılan üçüncü albümleri Levlâ'nın Hikayesi, ekim ayının son haftası GNL etiketiyle yayınlandı. 
Levlâ; Farsça'da 'var olması gereken her şey' anlamına geliyor. Bu kez tamamen bir konsept albüm hazırlayan grup, albümde baştan sona bir hikayeyi anlatıyor. Hikaye iki bölümden oluşuyor. Uzunca bir aşk hikayesi İlk 5 şarkılık bölümde, Levlâ'nın sevgilisi tarafından terkedilişini ve yasın 5 evresini geçirişini anlatırken, ikinci 5 şarkılık bölümde ise; Levlâ'nın spesifik olarak bu ilişkinin aşk acısıyla olan hikayesi bitiyor ve kendiyle hesaplaşması, hep mutluluğu başka insanlarda ve başka ilişkilerde aradığını fark edişi, bundan kurtuluşu ve en sonunda kendine acıyan ve mutlu olmak için başkalarına ihtiyaç duyan tarafını öldürüşü anlatılıyor. 

Tıpkı bir önceki albüm 'Diğer Masallar'daki gibi Demir Demirkan'ın prodüktörlüğünde kaydedilen albümün çıkış parçası 'Ağlamam Zaman Aldı' şarkısına klip çekildi. Şarkının klibi Alper ve Caner Özyurtlu kardeşler tarafından çekilecek. Şarkı ve klip ekim ayının ortasından itibaren tv'lerde ve radyolarda karşımıza çıkacak. Fatma Turgut (vokal), Can Temiz (bas gitar), Okan Işık (gitar) ve Kerem Sedef'den (davul) oluşan kadrosu ile MODEL, hüzünlü ve çok konuşulacak şarkıları ile önümüzdeki sonbahar ve kışa damgasını vurmaya hazırlanıyor.
www.yedirenkhaber.com


Model Levla'nın Hikayesi Adlı Yeni 2013 Albüm Şarkıları 

Bölüm 1 : Yas Bahçesinde 5 Gün
1-Ağlamam Zaman Aldı (İNKAR)
2-Bize Susmak Yakışır (ÖFKE)
3-Antideprasan Gülümsemesi (PAZARLIK)
4-Levla Vazgeçti (DEPRESYON)
5-Sen Ona Aşıksın (KABULLENME)

Bölüm 2 : Hafifle
6-Müzik Kutusu
7-Kehanet
8-Ninni
9-Kuğunun Ağıtı
10-Sarı Kurdeleler







Model Yeni Albümü Levla'nın Hikayesi Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.
Model'in Yeni Albümünde En çok Sevdiğiniz Şarkı Hangisi








model yeni albüm 2013 şarkıları dinle, 2013 model yeni albüm dinle, 2013 model yeni albüm indir, model yeni albüm şarkılarının sözleri, modelin yeni albümünde kaç şarkı var, model yeni albüm şarkıları isimleri, modelin yeni albümünün hikayesi, model 2013 albümleri yeni, model yeni albüm 2013 mp3, model yeni albüm 2013 download, model yeni albüm mp3 şarkıları


Kategori: , , , , , , ,

0 yorum

loading...