loading...
Facebookta paylaş

DÜĞÜN DERNEK FİLM FRAGMANI İZLE - AHMET KURAL YENİ FİLMİ FRAGMANI İZLE - DÜĞÜN DERNEK FİLMİ İZLE


düğün dernek filmi, düğün dernek fragman izle, düğün dernek ne zaman çıkacak, düğün dernek filmi izle, ahmet kural yeni filminin adı, düğün dernek filmi hangi tarihte çıkacak, düğün dernek, düğün dernek filmi konusu, ahmet kural düğün dernek filmi,


Çalgı Çengi adlı sinema filmi ile çıkış yaparak tanınan Ahmet Kural ve Murat Cemcir ikilisi İşler Güçler adlı dizi ile yediden yetmişe herkesin sevdiği ikili haline gelerek sevilmeye başlandılar muhteşem ikili olan Ahmet Kural ve Murat Cemcir şimdide yeni filmleri Düğün Dernek adlı sinema filmi ile sevenlerinin karşısına çıkacaklar.
Sivas'ta çekilen Düğün Dernek adlı sinema filmi ile şimdiden büyük ilgi çeken ikilinin yeni filmi konusu ve yayınlanan fragmanlar ile izlenme rekorları kırmaya başlandı. 6 Aralık'ta vizyona girecek olan Düğün Dernek filmi merakla beklenen filmler arasına girdi. Düğün Dernek filmi oyuncu kadrosunda bir çok usta oyuncu yer alıyor.
Sizlere bu yazımızda Ahmet Kural ve Murat Cemcir yeni filmleri Düğün Dernek filminin konusu ve Düğün Dernek film fragmanı gibi Düğün Dernek filmi hakkında merak edilenleri paylaşacağız.


Ahmet Kural Murat Cemcir Düğün Dernek Film Konusu

Dört yakın arkadaşın kafa kafaya verip imece usülü bir düğün yapmaya çalışması ve bu süreçte beklenmedik durumlarla karşılaşmasını konu alan BKM yapımı komedi filminin senaryo ve yönetmenliği Selçuk Aydemir'e ait. Başrollerde ise Ahmet Kural, Murat Cemcir, Rasim Öztekin, Devrim Yakut ve Barış Yıldız yer alıyor.


Ahmet Kural ve Murat Cemcir Düğün Dernek Filmi Fragmanı


                                   






Ahmet Kural'ın yeni Filmi Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.








 düğün dernek fragmanı, düğün dernek film dım dım yar şarkısı, ahmet kural yeni filmi ne zaman çıkacak, ahmet kural düğün dernek film fragmanı, düğün dernek full izle, düğün dernek filmi ahmet kuralın adı ne, ahmet kural calgı çengi

Kategori: , , , , , , ,

0 yorum

loading...