loading...
Facebookta paylaş

RİHANNA POUR IT UP ŞARKISI KLİBİ İZLE - RİHANNA'NIN YENİ KLİBİ İZLE - RİHANNA +18'LİK KLİBİ İZLE


Pour It Up rihanna, rihanna dinle 2013, rihanna yeni klibi Pour It Up, rihanna son klibi, rihanna Pour It Up şarkı sözleri, Pour It Up lyrics, Pour It Up Türkçe sözleri, rihanna Pour It Up klibi izle, rihanna pour it up şarkısını dinle 2013, rihanna pour it up şarkı sözleri çeviri, rihanna pour it up klip,


Rihanna, Unapologetic albümünde bulunan 'Pour It Up' şarkısı klibi için kameralar karşısına geçti.

Pour It Up şarkısına klip çeken ve günlerdir fotoğraflarını Instagram hesabından ekleyen Rihanna'nın merakla beklenen videosu yayınlandı.
Oldukça seksi görüntüler veren Rihanna'nın Pour It Up klibini izleyenler "+18'lik klip" şeklinde yorum yaptı. Ünlü sanatçı klibin çekimi öncesinde de paylaştığı fotoğraflarla olay yaratmıştı.

Rihanna striptiz yaparken çekilen fotoğraflarını kendi hesabından yayınlamıştı. Klipte de o çekimler yer alıyor. Sahne şovları ve video klipleriyle olay yaratan Rihanna yine çok konuşulacak gibi görünüyor. Rihanna “Pour It Up” şarkısının klibinde bu kez bir striptizciyi canlandırdı.
Cesur halleriyle dikkat çeken güzel şarkıcı izleyenleri bir kez daha şaşırttı. Ünlü şarkıcı çekim sırasında fotoğraflarını hayranlarıyla paylaşmayı ihmal etmedi.
Fotoğraflarda siyah file bir elbiseyle görülen Rihanna, pembeye boyadığı kaşları ve kıvırcık sarı saçlarıyla dikkat çekiyor.

Rihanna'nın merakla beklenen "Pour It Up" şarkısının klibi yayınlandı.

Çekimleri Mayıs ayında başlayan ve hayranlarının uzun bir zamandır beklediği klip, Vincent Haycock yönetmenliğinde çekildi. Prodüktörlüğünü J-Bo ve Miley Cyrus'ın We Cant Stop hitine imza atmış olan Mike Will Made it'in yaptığı, sözleri Rihanna, Michael Williams, Theron Thomas, Timothy Thomas ve Justin Garner imzsı taşıyan şarkı, Rihanna'nın geçtiğimiz yıl Kasım ayında yayınladığı Unapologetic isimli 7. stüdyo albümünde yer alıyor.


İşte Rihanna'nın Yeni Klibi
Rihanna'nın +18'lik Klibi İzle


                                    








Klip Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.









rihanna pour it up watch clip, rihanna seksi klibi izle, rihanna son klibi izle, rihanna pour ıt up şarkısı indir, rihanna pour ıt up şarkısının klibi izle, rihanna striptiz klibini izle, rihannanın striptiz yaptığı klibi izle, rihanna +18 klibi izle, +18 rihanna klibi izle, rihannanın cesur klibi izle, rihannanın eon klipi izle, rihanna açık olan klibi izle,



Kategori: , , , , , , , ,

0 yorum

loading...