loading...
Facebookta paylaş

O SES TÜRKİYE ÇİĞDEM BEZCİ KİMDİR - O SES TÜRKİYE ÇİĞDEM BEZCİ ŞARKI PERFORMANSI İZLE


o ses türkiye çiğdem bezci kimdir, o ses türkiye çiğdem bezci izle, o ses türkiye çiğdem bezci biyografisi, çiğdem bezci o ses türkiye şarkısı dinle, çiğdem bezci hayatı, çiğdem bezci kaza anı, çiğdem bezci o ses türkiye izle, o ses türkiye çiğdem bezci resimleri, o ses türkiye çiğdem bezci kaç yaşında,


Star TV'de yayınlanan O Ses Türkiye yarışması her bölümde yeni sesler ve performanlar ile ekranlara gelerek izleyicilere müzik ziyafeti yaşatıyor. O Ses Türkiye yarışmasına katılan birbirinden renkli yarışmacılar sergiledikleri şarkı performanslarının ardından jüri üyeleri Ebru Gündeş, Murat Boz, Hadise ve Gökhan Oğuz tarafından kendi takımlarına katmak için giriştiklei ikna çabaları sonrasında kimi seçtiğine karar veren yarışmacı, seçimini açıklayarak O Ses Türkiye yarışmasında seçtiği jürinin takımında devam ediyor. 

O Ses Türkiye yarışmasına katılan isimler arasında en çok dikkati çeken isim olan Çiğdem Bezci söylediği şarkısının ardından, bütün jüri üyeleri ve izleyenler Çiğdem Bezci'nin hayat hikayesini öğrenerek hüzün dolu anlar yaşadılar. 

Sizlere bu yazımızda O Ses Türkiye yarışması Çiğdem Bezci kimdir, O Ses Türkiye Çiğdem Bezci hayatı, O Ses Türkiye yarışması Çiğdem Bezci hayatını ve yaşam hikayesini paylaşacağız. 



O Ses Türkiye Çiğdem Bezci Kimdir.


Alanya'da 1987 yılında doğan Çiğdem Yüce Bezci Mankenlik ve şarkıcılık yapmıştır. Çiğdem Alanya, Ankara ve İstanbul'daki çeşitli eğlence yerlerinde sahneye çıkmıştır. Şarkıcı ve model Çiğdem Bezci, Alanya'da 14 Ekim 2009'da nişanlısı Alper Bezci'nin kullandığı otomobilin takla atması sonucu ağır yaralandı.Vücudunda 19 kırık oluşan ve sağ bacağı diz kapağının üzerinden kopan Çiğdem Yüce, Antalya ve Ankara'daki hastanelerde 200 gün verdiği yaşam savaşını kazandı.

Birçok ameliyat geçiren Yüce, Türk Silahlı Kuvvetleri Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi'nde uzun süren bir tedavinin ardından, yurtdışından getirilen sensörlü ve multi işlemcili protez bacağıyla yeniden yürümeye başladı. Tedavisi tamamlanarak Antalya'ya dönen Çiğdem Yüce, ikinci mutluluğu ise gelinlik giyerek yaşadı.
Çiğdem Bezci Antalya’nın Alanya İlçesi’nde 2 yıl önce geçirdiği trafik kazasında sağ bacağı kopan, hastanede 200 gün süren yaşam mücadelesini kazanan ve ’biyonik kız’ diye anılmaya başlanan 27 yaşındaki Çiğdem Yüce Bezci, anne oldu. Şarkıcı-manken Çiğdem Yüce Bezci, evlenip çocuk sahibi olmasının ardından, kaza sonrası bırakmak zorunda kaldığı sahnelere Acun Ilıcalı'nın 'O Ses Türkiye' yarışmasıyla geri dönüdü.
Jürinin büyük takdirini kazanan Çiğdem’in yaşadığı olaylar ise jüri üyelerini duygulandırırken ekranları başında bulunan milyonları gözyaşlarına boğdu. Çiğdem şarkısını söyledikten sonra hikayesini gözyaşları içinde anlatırken herkese, ’Hayata tutunun’ mesajı vermeyi de ihmal etmedi.



O Ses Türkiye Çiğdem Bezci Resimleri

















O Ses Türkiye Çiğdem Bezci Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.










o ses türkiye yarışmacısı çiğdem bezci kim, o ses türkiye çiğem, o ses türkiye protez bacaklı kadının ismi, o ses türkiye ağlatan kadın kadın, o ses türkiyedeki kaza geçiren kadın kimdir, o ses türkiye 2013 çiğdem bezci performansı, o ses türkiye çiğdem bezci nereli, o ses türkiye çiğdem bezci nasıl kaza geçirmiş,


Kategori: , , , ,

1 yorum:


  1. Eşide gercekten adam gibi adammış ki kızı yarı yolda bırakmamış hastanede gunlerce beklemiş kızı gercek aşk sevgi bu olsa gerek

    YanıtlaSil

loading...