loading...
Facebookta paylaş

HÜLYA AVŞAR YENİ ALBÜMÜ AŞK BÜYÜKSE DİNLE - HÜLYA AVŞAR'IN YENİ ALBÜMÜNDEKİ ŞARKILAR - HÜLYA AVŞAR YENİ ALBÜM İNDİR


hülya avşar yeni albümünün adı, hülya avşarın yeni albümü, hülya avşar yeni albüm 2013, hülya avşar 2013 yeni albümü indir, hülya avşar 2013 albümü indir, hülya avşar yeni albüm 2013 indir, hülya avşar yeni albüm şarkıları dinle 2013, hülya avşar albüm şarkıları 2013, hülya avşar bana bir koca lazım şarkısı dinle,

Uzun süredir albüm çalışması yapmayan Hülya Avşar bir süredir Yeteneksizsiniz Türkiye 'de jüri üyeliği yapıyor. Geçtiğimiz dönem O ses Türkiye jürisinde de yer alan Hülya Avşar bu yıl yerini Ebru Gündeş'e bırakmıştı.

Tekrar müzik dünyasına dönüş yapan güzel sanatçı yeni albümüyle bomba gibi gelmeye hazırlanıyor. Hülya Avşar yeni albümü için verdiği pozları ve çuval giymesiyle de tüm dikkatleri üzerine çekti.

Hülya Avşar uzun süredir sürdürdüğü yeni albümü AŞK BÜYÜKSE adını verdiği albüm çalışmasını 5 Ekimde sevenleriyle buluşturacak.

Albümde Gökhan Tepe , Tan , Fettah Can gibi isimlerinin şarkıları yer alıyor. Hülya Avşarın Aşk Büyükse adını verdiği albümde 10 şarkı bulunuyor.
Seyhan müzikten çıkacak olan albüme Hülya Avşar'ın sevenleri şimdiden büyük ilgi göstermeye başladılar.

Hülya Avşar, Taşkın Sabah yönetmenliğinde hazırlanan ve 10 şarkının yer aldığı albümün çıkış parçasının ‘Bana Bir Koca Lazım’ olmasına karar verdi.

Güzel şarkıcı Hülya Avşar ünlü müzisyenlerin şarkılarının yer aldığı albüm için kendisinin hazırladığı konseptle poz veren Avşar'ın albümü 5 Ekim'de çıkacak.


Hülya Avşar Aşk Büyükse Albüm eserleri ise 

01-Hülya Avşar Yüreğimin Elleri
02-Hülya Avşar A Benim Akılsızım
03-Hülya Avşar Aşk İçin Doğulur
04-Hülya Avşar Sözüm Olsun
05-Hülya Avşar Bari Geçerken Uğra
06-Hülya Avşar Bana Bir Koca Lazım – Kanto (Şarkının Klibi ve Sözleri için TIKLAYINIZ>>>)
07-Hülya Avşar Sana Sakladım
08-Hülya Avşar Boşver
09-Hülya Avşar O Adama
10-Hülya Avşar Bana Bir Koca Lazım – Altay Erken Remix



Hülya Avşar Çuvallı Fotoğrafları
Hülya Avşar'ın yeni Albüm Kapak Fotoğrafları 





















Hülya Avşar Yeni Aşk Büyükse Albümü Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.
Hülya Avşar'ın Çuvallı Fotografları Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.










hülya avşar bana bir koca lazım şarkı sözleri, hülya avşar bana bir koca lazım klibi, hülya avşar yeni albüm şarkıları indir, hülya avşar yeni albüm aşk büyükse, hülya avşar aşk büyükse yeni albümü dinle, hülya avşarın yeni albüm şarıkları, hülya avşar 2013 yeni albüm adı, 2013 hülya avşar şarkıları indir, hülya avşarın çuvallı resimleri, hülya avşar çuvallı resimleri, hülya avşar çuval elbisesi, hülya avşarın yeni albüm için giydiği çuval elbiseleri, hülya avşar resimleri, hülya avşar foto galeri, hülya avşar galeri, hülya avşarın yeni albüm fotoğrafları, hülya avşar çuval fotoğrafları, 


Kategori: , , , , ,

2 yorum:

  1. Hastayım bu kadına çok güzel gercekten

    YanıtlaSil
  2. Çuval giysem yakışır lafı bu kadin için söylenmiş kesin maşallah

    YanıtlaSil

loading...