loading...
Facebookta paylaş

DAMLA DEBRE KİMDİR - ESKİ HİKAYE ESRA KİMDİR - DAMLA DEBRE RESİMLERİ VE BİYOGRAFİSİ


damla debre kimdir, damla debre biyografi, damla debre hayatı, damla debre kaç yaşında, damla debre resimleri, damla debre doğum tarihi, damla debre hangi dizide oynuyor, damla debrenin oynadığı diziler, damla debre rol aldığı diziler hangileri, damla debre dizisinin ismi, damla debre nereli, damla deblenin yaşı kaç, damla debre wikipedi, damla debre vikipedi bilgileri, damla debre wikipedia

DAMLA DEBRE KİMDİR

Yeni dizilerin ardı ardına görücüye çıktığı şu günlerde yeni diziler boy göstermeye devam ediyor. TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşacak diziler arasında en dikkat çeken ve adından söz ettiren dizi
olan Eski Hikaye daha başlamadan, gerek oyuncu kadrosu ve gerekse konusu ile dikkatleri çekmeyi başarmış ve merakla beklenmeye başlamıştır.

TRT 1 ekranlarında başlayacak olan Eski Hikaye dizisi oyuncuları arasında olan ve daha önceden tanıdığımız güzel oyuncu Damla Debre, Eski Hikaye dizisi oyuncu kadrosu içinde en gözde olan isimdir. 
Eski Hikaye dizisinin başlaması ile beraber dizisinin oyuncularının merak dilmesi ve araştırılması üzerine sizlere bu yazımızda Eski Hikaye dizisi Esra karakteri kimdir, Damla Debre kimdir, Damla Debre kaç yaşındadır, Damla Deble resimleri, hakkında merak edilenleri ve Damla Debre biyografisini paylaşacağız.


Damla Debre Kimdir
Eski Hikaye Esra Karakteri Kimdir


Damla Debre, 17 Haziran 1987 yılında, İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen İstanbul'lu olan güzel oyuncu ilkokulu ve liseyi İstanbul'da bitirdi. Damla Debre, eğitimine lise hayatından sonra ara verir. Daha sonra okumaya karar veren Damla Debre çok çalışarak İzzet Baysal üniversitesi moda tasarım bölümünü kazanır ve hala devam etmektedir. Yaşının genç olmasına rağmen birçok dizi ve filmlerde oynayan güzel oyuncu Damla Debre asıl ününü ise Emret Komutanımda Suzi karakterini canlandırması ile tanımıştık ve çok sevmiştik.
Genç ve güzel oyuncu Damla Debre şimdi ise TRT 1 ekranlarında başlayan Eski Hikaye dizisinde "ESRA" karakterini canlandırıyor.


Damla Debre Rol Aldığı Diziler

- Eski Hikaye (2013)
- Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu (2012 Pınar)
- Çemberimde Gül Oya
- Dolu Dizgin Yıllar
- Ümit Milli (2006)
- Emret Komutanım (2006)
- Omuz Omuza (2004)
- Evli ve Çocuklu (2003)
- Şubat Soğuğu
- Oğlum İçin
- Bez Bebek
- Yaban Gülü
- Düsman Kizi

Damla Debre Rol Aldığı Fimler

- Ayaz
- Konak
- Kolpaçino

Damla Debre Oynadığı Reklam Fimleri

- Turkcell
- Nestle


Damla Debre Resimleri
Eski Hikaye Esra Karakteri Resimleri





















Damla Debre Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.








damla debre kaç doğumlu, damla debre foto galeri, damla debre eski hikaye, eski hikaye dizisi esra karakteri, damla debre eski hikayeeki ismi, eski hikayeeki esra kimdir, eski hikaye dizisi esra kim, eski hikaye dizisi esra resimleri, eski hikaye dizisi esra karakterinin gerçek ismi, eski hikaye oyuncuları esra kim, eski hikayedeki esra kim,eski hikaye dizisindeki esranın resimleri, damla debrenin resimleri, damla debre frikik resimleri, damla debre gerçek adı, damla debre oynadığı dizideki adı, damla debre bikinili resimleri, damla debre açık resimleri, damla debre hayatı, damla debre hakkında, damla debre kim, damla debre dizileri

Kategori: , , , , , , , ,

0 yorum

loading...