loading...
Facebookta paylaş

BATTLEFİELD 4 NE ZAMAN ÇIKACAK - BATTLEFİELD 4 TANITIM VİDEOSU - BATTLEFİELD 4 YENİ OYUNU İNDİR - BATTLEFİELD 4 ÇIKIŞ TARİHİ


battlefield 4, battlefield 4 ne zaman çıkıyor, battlefield 4 ne zaman çıkacak, battlefield 4 çıkış tarihi ne zaman, battlefield 4 sistem gereksinimleri neler, battlefield 4 kaç para olacak, battlefield 4 indir, battlefield 4 full indir, battlefield 4 bölümleri, battlefield 4 tanıtım videosu izle, battlefield 4 izle video,
battlefield 4 indir
Dünyanın en iyi oyunları olan Call of Duty ve Battlefield dünyada en çok oynanan oyunları ünvanını koruyorlar. Önceki yazımızda sizlere Call Of Duty serisinin yeni oyunu olan Call of Duty
Ghost 'un çıkış tarihi özellikleri ve tanıtım videosunu paylaşmıştık. Bu oyundan sonra ise adından söz ettiren ve merakla beklenen bir diğer oyun olan Battlefield hakkında bilgiler vereceğiz.

Battlefield oyunu çıkış tarihi belli oldu 1 Kasımda satışa sunulmaya başlanacak oyun şimdiden oyun severlerin sabırsızlıkla bekledikleri oyunlar arasında yerini aldı. Battlefield 4 olarak çıkacak oyun yine çok tercih edilen oyun olmayı başaracak gibi görünüyor.

Sizlere bu yazımızda Battlefield 4 hakkında bilgiler ve Battlefield 4 ne zaman çıkacak, Battlefield 4 kaç para olacak, Battlefield 4 tanıtım videosu izle, Battlefield 4 sistem gereksinimleri gibi bilgileri paylaşacağız.

Dünyanın en iyileri arasında yer alan Battlefield yeni oyunuyla birlikte oyun dünyasını sallamaya hazırlanıyor. Oyun severlerin akın ettiği Gamescom 2013 için yayınlanan yeni video meraklılarını heyecanlandırmaya yetmişti.
Battlefield 4 adıyla 2013 içerisinde raflardaki yerlerini almasını beklediğimiz oyunun geliştirici koltuğunda DICE ve Electronic Arts oturuyor. İlk macerasına 2002 yılında Battlefield 1942 ile başlayan dev yapım, son yıllarda oyun severlerin favorileri arasında vazgeçilmezliğini korumaya devam ediyor.
Battlefield 4'ün yeni videosunda Multiplayer moduna ait yeni araç ve silahları, oyun için görüntüleri sunuyor. Yeni oyun 1 Kasım'da PC, PS3 ve Xbox için raflardaki yerini almış olacak. Oyun hem konsol sürümleriyle hem PC sürümüyle tüm dünyada eş zamanlı olarak oyun severlerin dünyasını süslemiş olacak.


İşte BATTLEFİELD 4'ün Tanıtım Videosu;


                                




Frostbite 3 grafik motoruyla geliştirilen Battlefield 4, gene hikaye modundan ziyade multiplayer seçenekleri ile ön plana çıkmayı başarıyor.
Çok daha gerçekçi bir savaş atmosferinin yanı sıra parçalanma efektlerine de daha fazla önem veren yapım, türü seven oyuncular için vazgeçilmez bir oyun görünümü sergiliyor.

Gamescom 2013 etkinliğinde tanıtılan yeni Battlefield 4 haritası Paracel Storm için resmi olarak 12 dakikalık bol çatılmalı bir oynanış videosu yayınlandı. Hava araçlarıyla harita yapısını rahatça görebildiğimiz oynanış dinamiklerinde yanıp tutuşan ve batmak üzere olan bir savaş gemisinin karaya vuruşuna şahit oluyoruz.
Bu sahne multiplayer modu içinde oldukça etkileyici duruyor ve bir anda gemimiz oyunun bir parçası haline geliyor. Mesela karaya vuran geminin uçaksavarını kullanarak bu durumu lehimize çevirebiliyoruz












Battlefield 4 Oyunu Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.
Sizce Call Of Duty mi?, Yoksa Battlefield mi İyi ?














battlefield 4 1 kasımda mı çıkacak, battlefield 4 yeni oyun ne zaman çıkacak, battlefield 4 hangi tarihte çıkacak, battlefield 4 ne zaman satılacak, battlefield 4 nasıl oynanacak, battlefield 4 resimleri, battlefield 4 tanıtım videosu indir, battlefield 4 pc indir, battlefield 4 ps4 indir, battlefield 4 download, battlefield 4 full download, battlefield 4 nasıl indirilir, battlefield 4 kurulumu, battlefield 4 kurulumu resimli, battlefield 4 nasıl kuruluyor, battlefield 4 kurmak için gerekli olan sistem gereksinimleri, battlefield 4 mi iyi call of duty ghost mu



Kategori: , , , , , , , , , ,

0 yorum

loading...