loading...
Facebookta paylaş

SBS EK YERLEŞTİRME SONUÇLARI ÖĞREN 16 EYLÜL 2013 - SBS EK YERLEŞTİRME SONUÇLARI AÇIKLANDI 16 EYLÜL


sbs ek yerleştirme sonuçları öğren, sbs ek yerleştirme sonuçları açıklandı, sbs ek yerleştirme sonuçları tıkla öğren, sbs ek yerleştirme sonuçları 16 eylül 2013, sbs ek yerleştirme sonuçları  açıklandı mı,

Velilerin ve öğrencilerin merakla bekledikleri SBS ek yerleştirme sonuçları nihayet açıklanıyor. MEB akşam saatlerinde yaptığı açıklama ile SBS ek yerleştirme sonuçlarını saat 21.00'da açıklayacağını duyurdu.

2013 yılı SBS Ek yerleştirme sonucu tercihlerinden birini asıl olarak kazanan öğrenciler 17-18 Eylül tarihlerinde saat 17.00'ye kadar asıl olarak yerleştirildiği okula giderek kaydını yaptırabilecek. 2013 yılı SBS'ye katılan ve OYP'si 201 ve üzeri olan, tercih döneminde okul tercihi yapmayan veya yapamayan, tercih yaptığı halde hiçbir okula yerleşemeyen, herhangi bir tercihine yerleştiği halde okul mülakatında elenen, asıl ve yedek kayıt döneminde herhangi bir tercihine kayıt hakkı kazanarak kaydını yaptıran tüm öğrencilerin, 9 Eylül 2013 Pazartesi günü saat 10.00'da açıklanan boş kontenjanlar için https://e-okul.meb.gov.tr adresinde yayımlanan okullara, en fazla 5 tercih hakkı bulunuyor.

Veliler yerleştirme sonuçları ile ilgili bilgilerini https://e-okul.meb.gov.tr adresinden takip edebilecekler. Bu nedenle velilerin belirtilen internet adresini yerleştirme takvimi boyunca takip etmeleri gerekecek. Ayrıca, SMS ile bilgilendirilme sistemine dâhil olan velilere Mobil Bilgilendirme Servisi aracılığı ile yerleştirme sonuçları bildirilecek.

Kaynak-internethaber.com



SBS EK YERLEŞTİRME SONUÇLARI TIKLAYINIZ>>>







sbs ek yerleştirme sonuçları nasıl öğrenebilirim, sbs ek yerleştirme sonuçları hangi liseyi kazandım, sbs ek yerleştirme sonuçları öğrenme adresi, sbs ek yerleştirme sonuçları nerden öğrenebilirim, sbs ek yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak, sbs ek yerleştirme sonuçları 16 eylül 2013 öğren, sbs ek yerleştirme sonuçları e okul öğren, sbs ek yerleştirme sonuçları saat kaçta açıklanacak, hangi liseyi kazandım öğren, hangi liseyi kazandım nerden öğrenebilirim, hangi liseye gideceğim açıjklandı mı, hangi liseye gideceğim ne zaman açıklanacak, sbs sonuçları ne zaman açıklanacak, sbs sonuçları 16 eylül 2013, sbs sonuçları öğren 16 eylül, 16 eylül sbs sonuçları

Kategori: , , , , ,

0 yorum

loading...