loading...
Facebookta paylaş

PLACEBO TÜRK BAYRAKLI KLİBİ - PLACEBO GEZİ PARKI KLİBİ - PLACEBO'NUN GAZ MESKELİ KLİBİ


placebo gezi parkı için klibi izle, placebo türk bayraklı klibi izle, placebo gaz maskeli klibi izle, placebo gaz bombası klibini izle, placebo türk bayragıyla olan klibi, placebo türkiye için klip çekti,


Dünyaca ünlü alternatif müzik grubu Placebo yeni videoları Rob the Bank'le Türkiye'deki dinleyicilerine büyük bir sürpriz yaptı. Kısa süre önce Taksim Gezi Parkı olayları yüzünden çıkan kargaşalık ve eylemler tüm dünyada tepkilere neden olmuştu. Dünyanın her yerinden insanlar Türkiye'deki Gezi Parkı olaylarına destek vermişti.
Ülkemizde bir çok sanatçı tarafından şarkılar ve videolar yapılarak paylaşılmıştı. Tüm bu olayların durulduğu şu günlerde dünyaca ünlü alternatif müzik grubu olan Placebo yeni videolarında gezi olaylarına gönderme yaptı.
Videonun 19'uncu saniyesinde boynuna Türk bayrağı dolanmış, yüzüne gaz maskesi geçirilmiş bir büst yer alıyor. Klibin sadece bir kısmı yayınlandı. Placebo'nun resmi hesabı tarafından kısa bir süre önce YouTube'da paylaşılan videoya bakıldığında sahnenin Gezi Parkı protestolarına bir gönderme olduğu görüşü öne çıkıyor.


İşte Placebo'nun Olay Klibi
Placebo'nun Gezi Parkı Klibi


                                 



Gaz maskesi, polis, barikat ve gaz bombası atılma sahnelerinin olduğu klibin yorumlarının birçoğunda da bu durum belirtiliyor. Rob the Bank şarkısı 16 Eylül'de Placebo hayranlarıyla buluşacak "Loud Like Love" albümünde yer alacak.
Söz konusu klip de albümle birlikte sunulacak "alternatif videolar" DVD paketinde yer alacak. Placebo kısa bir süre önce İstanbul'da bir konser de vermişti. Konserin devam ettiği sırada seyirciler, "Her yer Taksim, her yer direniş" şeklinde slogan atmıştı. Grup sloganlara karşı İngilizce, "Teşekkür ederiz" diyerek karşılık vermişti.






Klip Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.
Klip Hakkındaki Düşüncelerinizi Paylaşabilirsiniz.









placebodan türk hayranlarına klip izle, placebonun yeni klibi izle, placebo yeni klibi görüntüleri, placebo yeni klibindeki gezi parkı olayları, placebodan taksime klip izle, placebo olay klibi izle, placebodan türklere jest, placebodan türk hayranlarına klip izle, placebo yeni klibindeki türk bayrağı, placebonun türk bayrağı olan klibini izle, plasebonun yeni klibindeki türk bayrağı izle, plasebo yeni klibi izle, placebo gezi parkı klibini izle, 


Kategori: , , , , , , ,

0 yorum

loading...