loading...
Facebookta paylaş

MERKEZİ SİSTEM ORTAK SINAV NEDİR - MERKEZİ SİSTEM ORTAK SINAV KONULARI VE ÇIKACAK SORULARI NELER


2014 8.sınıf merkezi sistem ortak sınav takvimi, 8.sınıf merkezi sistem ortak sınav soruları, 8.sınıf merkezi sistem ortak sınav konuları, 8.sınıf ortak sınavlar ne zaman,8.sınıf ortak sınavlar 2014, 2014 8.sınıf ortak sınavlar konuları, 8.sınıf ortak sınav tarihleri, 8.sınıf ortak sınavda hangi konulardan soru çıkacak


2013-2014 yılı yeni Eğitim Öğretim yılının başladığı şu günlerde tüm öğrenciler okulun ilk günlerinde okula alışma evresini geçirirken, bir yandan da bu sene ilk defa yapılacak olan Merkezi Sistem Ortak Sınavları hakkında bilgi edinmeye ve ne zaman, nasıl olacağını öğrenme çabasındalar.
Bu sene SBS'nin kaldırılmasıyla beraber yerine yeni uygulamaya başlanacak olan Merkezi Sistem Sınavları öğrenciler arasında en çok merak edilen konular arasında yer alıyor.

2013-2014 Eğitim Öğretim yılında yapılacak olan Merkezi Sistem Ortak Sınav takvimi yayınlandı...

SBS'nin kalkması ile yeni getirilen Merkezi Sistem Ortak Sınav sitemi bu sene 8. sınıflar için uygulanacak. 8. sınıflar 1.dönem ve 2. dönem olmak üzere Fen ve Teknoloji, Matematik, İngilizce( Almanca, Fransızca ), Tükçe ve T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük derslerinden ortak sınava girecekler.
Bir dönemde iki sınav yapılan derslerin ilk sınavı, dönem içinde üç sınav yapılan derslerin ise ikinci sınavı Merkezi Ortak Sınav şeklinde uygulanacak. Öğrencilerin en çok merak ettikleri ve akıllarına takılan sorulardan birisi ; Peki 8.sınıflar Merkezi Ortak sınavlarda hangi konulardan sorumlu olacaklar sorusudur.



İşte 2013-2014 Merkezi Ortak Sınavlar Çalışma Takvimi:
Merkezi Ortak Sınav Dersler ve Konuları



MERKEZİ ORTAK SINAVLAR DERSLERİ VE KONULARI İÇİN TIKLAYINIZ>>>



2013-2014 Merkezi Ortak Sınavlar Ne Zaman Yapılacak.

Bu sene yeni uygulanacak olan 8. sınıflar Merkezi Ortak Sınavlar tarihleri henüz belli değil, Sınav tarihleri belli olduğunda buradan öğrenebilirsiniz.





Bu Yeni Merkezi Sistem Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.






merkezi sistem ortak sınav konuları ne zaman, merkezi sistem ortak sınav tarihleri belli oldu mu, merkezi sistem ortak sınavları hangi sınıflar için olacak, merkezi sistem ortak sınav nerde olacak, merkezi sitem ortak sınavlara hangi okulda girilecek, merkezi sistem ortak sınav yerleri neresi,

Kategori: , , , , ,

1 yorum:

loading...