loading...
Facebookta paylaş

GALATASARAY REAL MADRİD MAÇI TAKIMLARIN KADROLARI - REAL MADRİD KADROSUNDA KİMLER VAR


galatasaray real madrid maçı ne zaman, galatasaray real madrid maçı hangi kanalda, galatasaray real madrid maçı hangi statta, bugunkihaber.blogspot.com, galatasaray real madrid maçı takımların kadroları belli oldu mu, galatasaray real madrid maçında hangi futbolcular oynayacak, galatasaray real madrid maçı takım kadroları,

UEFA Şampiyonlar ligi temsilcimiz Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçını Real Madrid ile yapıyor. Şampiyonlar Ligi B grubundaki Galatasaray, ilk karşılaşmasını Real Madrid ile açıyor. 17 Eylül Salı günü İstanbul'da oynanacak maçta Galatasaray gruptaki ilk rakibi olan Real Madrid'i ağırlayacak.

17 Eylül'de TT Arena'da Real Madrid ile karşılaşacak olan Galatasaray, geçen yıl çeyrek final elemesinde karşılaştığı ve İstanbul'da mağlup etmesine rağmen elendiği Real Madrid ile bu kez gruplarda mücadele edecek.

Real Madrid takımının Galatasaray maçı için İstanbula getireceği kadro açıklandı.

Real Madrid'in Salı günü Galatasaray'a konuk olacağı maç için İstanbul'a gelecek 20 kişilik kafilesinde yer alan oyuncular açıklandı.
Sakatlıkları bulunan Marcelo, Xabi Alonso, Coentrao ve Varane, İstanbul'a gelecek kadroya dahil edilmediler. Sakatlığı düzelen Arbeloa ise kadrodaki yerini aldı.

Real Madrid Kulübünün resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre İstanbul'a Galatasaray maçı için gelecek olan Real Madrid kadrosu şu şekilde; 

Kaleciler   : Casillas, Diego Lopez, Jesus.
Savunma   : Pepe, Ramos, Carvajal, Arbeloa, Nacho, Casado
Orta Saha : Bale, Khedira, Casemiro, Modric, Di Maria, Isco, Illarramendi
Forvet       : Cristiano Ronaldo, Benzema, Jese, Morata


17 Eylül de oynanacak olan Galatasaray Real Madrid maçı ne zaman, Saat kaçta ve Galatasaray Real Madrid maçını hangi kanal veriyor gibi bilgilere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.


Galatasaray Real Madrid Maçı Gün ve Saat Bilgileri TIKLAYINIZ>>>







Galatasaray Real Madrid Maçı Hakkında Düşüncelerini Paylaşabilirsiniz.
Galatasaray Real Madrid Sizce Kaç Kaç Biter ?











galatasaray real madrid maçında kimler oynayacak, real madridin kadrosu kimler, real madrid istanbula hangi isimleri getirdi, galatasaray kadrosunda kimler var, galatasaray real madrid maçında kimlerle oynayacak, real madrid galatasaray maçında kimlerle oynayacak, real madridin ilk 11!i, galatasarayın ilk 11'i, galatasaray real madrid maçı kaç kaç bitti, bugunkihaber.blogspot.com, galatasaray real madrid maçı golleri, galatasaray real madrid maçı özeti, galatasaray real madrid maçının geniş özeti, galatasaray real madrid maçı izle, galatasaray real madrid kadrosunda kimler var, real madridin galatasaray maçı kadrosunda kimler var, real madrid cristiano ronaldo oynayacak mı, real madrid xabi alonso oynayacak mı, real madrid takımında kimler oynayacak, bugunkihaber.blogspot.com, real madrid kadrosunda cristiano ronaldo varmı, cristiano ronaldo galatasaray maçında oynayacak mı, cristiano ronaldo galatasaray maçında oynadımı

Kategori: , , , , ,

0 yorum

loading...