loading...
Facebookta paylaş

FİRUZE DİZİSİ OYUNCULARI - FİRUZE DİZİSİ KONUSU - FİRUZE DİZİSİ NE ZAMAN HANGİ KANALDA


firuze dizisi ne zaman, firuze dizisi oyuncuları kimler, firuze dizisi oyuncu kadrosu, firuze dizisi hangi kanalda, firuze dizisi konusu nedir, firuze dizisinin konusu, firuze dizisnde kimler oynayacak, firuze dizisi hangi kanalda başlayacak, firuze dizisi başrol oyuncusu kim, firuze dizisi başrol oyuncuları kimler,

Yeni sezon yayın dönemi başladı, kanallar birbirinden güzel dizi projelerini izleyicilerle tanıttılar ama hala yeni diziler gelemeye devam ediyor. Bu sezonun bol dizili geçeği belli oldu Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisi olan Firuze dizisi Show TV'de ekranlara geleceği netleşti.

Daha önce ATV ile anlaşılan dizinin kanalı için şimdi Show TV olarak karar verilmiştir. Firuze dizisinin oyunları da belli oldu. Adını Feriha Koydum dizisindeki kötü karakterli rolü ile tanıdığımız Ceyda Ateş Firuze dizisinde başrol oynayacak.

Firuze dizisinde başrol oynayacak olan Ceyda Ateş'e Fatmagül'ün suçu ne dizisindeki Mustafa karakterini canlandıran Fırat Çelik ve Haluk Piyes eşlik edecek.
Show TV'de yayınlanacak olan Firuze dizisi Kasım ayında izleyiciler ile buluşacak. Firuze dizisinin yönetmenliğini ise Cemal Şan yapacak ve dizi Boyut film aracılığı ile ekranlara gelecek.


Firuze Dizisi Oyuncuları Kimler 
Firuze Dizisi Oyuncu Kadrosunda Kimler Var


Firuze dizinin oyuncu kadrosunda;

- Ceyda Ateş,
- Ceren Hindistan, (Ceren Hindistan Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
- Haluk Piyes,  (Haluk Piyes Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
- Fırat Çelik,
- Özay Fecht
- Engin Şenkan


gibi başarılı oyuncular yer alıyor.


Firuze Dizisi Konusu

Firuze dizisinin konusu iki erkek arasında kalan bir kadının öyküsünü anlatacak



Firuze Dizisi Fragmanı İzle

                                    








Firuze Dizisi Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.








firuze dizisi saat kaçta, firuze dizisi hangi gün, firuze dizisi mahsun kırmızıgül, mahsun kırmızıgül yeni dizisi, mahsun kırmızıgülün yeni dizisinin adı, mahsun kırmızıgülün yeni dizisine zaman başlayacak, firuze dizisi oyuncularının isimleri, firuze dizisi nerde çekiliyor, firuze dizisi konusu nedir, firuze dizisinin yuayın günü, firuze dizisinin başlama günü ne zaman, firuze dizisi 1. bölüm izle, firuze dizisi yeni bölüm ne zaman, firuze dizisi 1. bölüm fragmanı, firuze dizisi tanıtım fragmanı, firuze dizisi fragman izle



Kategori: , , , , , , , ,

0 yorum

loading...