loading...
Facebookta paylaş

YURTKUR YERLEŞTİRME SONUÇLARI - KYK YURT BAŞVURU SONUÇLARI - 2013 KYK YERLEŞTİRME SONUÇLARI


kredi ve yurtlar kurumu yurt yerleştirme sonuçları, kyk yurt sonuçları, kredi yurtlar sonucu öğrenme, kyk sonuç sorgulama, kyk sonuç ekranı, kredi yurt başvuru sonuçları açıklandı, kyk sonuçları açıklandı,

2013-2014 yılı eğitim öğretim yılının başlamasına az bir süre kala, öğrencileri saran kayıt, yerleşme, ev, okul, yurt vs. gibi sorunları öğrenciler bir bir gidermeye çalışıyorlar. Üniversiteye yeni başlayanların ve ara sınıf öğrencilerin merakla bekledikleri yurtkur yerleştirme sonuçları nihayet açıklandı.

31 Ağustos'ta açıklanması duyurulan sonuçların bugün öğle saatlerinde açıklanması öğrencilerin meraklarını giderdi. Sonuçların açıklanması ile birlikte yurtkur yerleştirme sonuç sayfasında yaşanan yoğunluk nedeni ile bir süre öğrenciler siteye giremediler, bu durum ise kısa sürede çözüldü.

Aşağıdaki resme tıklayarak YURTKUR yerleştirme sonucunu öğrenebilirsiniz.



KYK / YURTKUR AÇIKLAMASI 

Herhangi bir yüksek öğretim programına kayıtlı Ara sınıf öğrenciler, yurt başvuruları için (önlisans, lisans ve yüksek lisans) 1 Temmuz-12 Ağustos 2013 tarihleri arasında 'www.kyk.gov.tr' adresinden internet yoluyla müracaat edebileceklerdir.
Artık yıl öğrencileri ise yurt başvurularını 9 Eylül - 22 Eylül 2013 tarihleri arasında yurt müdürlüklerinden yapabileceklerdir.
Yükseköğretim kurumlarına ek kontenjanla yerleşecek öğrencilerin başvuruları ise ÖSYM tarafından ek yerleştirme sonuçları açıklandıktan sonra internet yoluyla kabul edilecektir. Burs/kredi başvurularının 29 Temmuz 2013 - 29 Eylül 2013 tarihleri arasında 'www.kyk.gov.tr' Kurum internet adresimizden alınacaktır" denildi.




Konu Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.








kredi yurtlar sonucunu öğrenme, kyk yurt sonucumu nerden öğrenebilirim, kyk sonuçları, kyk yerleştirme sonuçları, kredi yurt yerleştirme sonuçları, 2013 kyk yerleştirme sonuçları, 2013-2014 yılı kredi yurtlar yerleştirme sonuçları, 2013-2014 yılı kyk yerleştirme sonucunu öğren, kyk 2013 yerleştirme sonuçları, kredi yurt 2013 yerleştirme sonuçları

Kategori: , , , , , ,

0 yorum

loading...