loading...
Facebookta paylaş

VELİAHT YARIŞMASI - VELİAHT ŞARKI YARIŞMASI BAŞVURU FORMU


veliaht şarkı yarışması, veliaht şarkı yarışması ne zaman, veliaht yarışması konusu ne, veliaht şarkı yarışması jüri üyeleri, veliaht jürileri kimler, bugunkihaber.blogspot.com, veliaht yarışması jürisi, veliaht hangi kanalda, veliaht yarışması hangi gün başlayacak, veliaht yarışması sunucusu kim,


Yeni sezonda dizilerin yanı sıra bir çok yarışma programları da start alacak birbirinden farklı konseptlerin bulunduğu yarışmaların arasında ise daha önceden bilindik ve benzerleri olan bir yarışma daha başlayacak.

Veliaht adındaki yarışma ses ve yetenek yarışması olarak Atv ekranlarında yeni sezonda başlayacak. Bu dalda bir çok yarışmanın olması bu kategorideki rakiplerine karşı bakalım nasıl bir yol izleyecekler.
Eylül de Atv de başlayacak olan Veliaht yarışması kendine güvenen ve kendini şanslı hisseden, en önemlisi kendine bu şansı tanıyanların bugunkihaber.blogspot.com, katılacağı bir yarışma olacak.
Veliaht yarışmasının tabiki de bir jüri üyesi olacak. Veliaht yarışması jüri üyeleri kimdir sorusu üzerine birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı yarışmada;

Veliaht Yarışması Jüri Üyeleri


- CENGİZ KURTOĞLU,
- COŞKUN SABAH,
- ÇELİK,
- DENİZ SEKİ,
- EMRE ALTUĞ,
- HANDE YENER,
- KUBAT,
- KUTSİ,
- MUSA EROĞLU,
- NİRAN ÜNSAL,
- NÜKHET DURU,
- RAFET EL ROMAN,
- ÜMİT BESEN,
- YAŞAR


5 Ekim Cumartesi günü yayınlanacak olan Veliaht yarışması ilk bölümü ile ekranlarda olacak
Türkiye'nin Starları, bu kez iddialı bir yarışma programında kendi "Veliaht"larını seçecek, hem koç'luk yaparak veliahtlarını çalıştıracak, hem canlı yayında en hit şarkılarına düet yaparak performans sergileyecek hem de rakiplerinin veliaht adaylarına jüri üyesi olarak oy verecekler.

Her biri müzik dünyasının kendi alanında ispatlamış olan ünlü müzisyenler, bir yandan kendi Veliaht'larının birincilik ipini göğüslemesi için çalışırken diğer yandan sanatçı arkadaşlarının veliahtlarına oy vererek hayatlarının en zor jüri üyeliği görevini yerine getirecekler.

Atv ekranlarında heyecan fırtınası estirecek olan "Veliaht", şimdiden magazin dünyasının gündemine oturacak gibi görünüyor. Tam bir görsel şölen ve müzik kalitesi ile seyircileri müziğe doyuracak olan "Veliaht" yarışması heyecanla bekleniyor

Bu önemli isimlerin jüri üyeliği yapacağı yarışma yeni yayın döneminde izleyenlerin beğenisine sunulacak. Sizde ben kendime güveniyorum sesim bugunkihaber.blogspot.com, çok güzel yada ben yetenekliyim bu işi yaparım diyorsanız. Veliaht şarkı yarışması başvuru formunu doldurarak başlayabilirsiniz.


VELİAHT YARIŞMA BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ>>>








Veliaht Yarışması Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.









veliaht ne zaman, veliaht yarışması başvuru formu, veliaht başvuru formu doldur, veliaht yarışması başvuru formunu doldur, veliaht yarışmasına nasıl katılırım, veliaht yarışmasına nasıl başvuru yapabilirim, veliaht yarışması jüri üyeleri kimler, veliaht jüri üyeleri kim, veliaht jüri kadrosu, veliaht rafet el roman, veliaht yaşar, veliaht cengiz kurtoğlu, veliaht çelik, veliaht jüri isimleri, veliahtın jüri üyeleri kimler, kimler veliahta jüri üyesi,

Kategori: , , , , , ,

0 yorum

loading...