loading...
Facebookta paylaş

MUHTEŞEM YÜZYIL'A YENİ KATILAN İSİMLER KİMLER - MUHTEŞEM YÜZYIL DA BU SEZON KİMLER OYNAYACAK


muhteşem yüzyıl, muhteşem yüzyıl yeni oyuncu kadrosu, muhteşem yüzyıl kimler yeni katıldı, muhteşem yüzyıl ne zaman başlayacak, muhteşem yüzyıl yeni oyuncularının isimleri, muhteşem yüzyıl yeni oyuncular ve karakterleri, muhteşem yüzyıl yeni karakterler kimler, muhteşem yüzyıl hangi isim katıldı,

Star Tv'nin reyting rekorları kıran dönem dizisi olan Muhteşem Yüzyıl geçen sezon adından oldukça çok söz ettirmeyi ve izlenmeyi başarmıştı. Sezonun bitmesine az bir süre kala Muhteşem Yüzyıl'ın Hürrem Sultanı Meryem Uzerli aniden geçirdiği rahatsızlık yüzünden diziyi bırakarak yurt dışına gitmişti.

Muhteşem Yüzyıl bir kaç bölüm Hürrem Sultansız yayınlanmıştı ve sonunda dizi yapımcıları Hürrem Sultan olarak Vahide Gördüm ile anlaşarak ekranlara gelmişti. Seyirciler tarafından tepkiler alan dizi bakalım bu sezon ne gibi yeniliklerle ekranlara gelecek.
Muhteşem Yüzyıl dizisinde bu güne kadar bir çok ünlü isimler dizi oyuncu kadrosuna dahil olarak dizide oynadılar. Yeni sezonun başlaması ile birlikte Muhteşem Yüzyıl'a 6 yeni ünlü isim daha dahil oluyor.

Merakla beklenen Muhteşem Yüzyıl da bu sezon yeni katılacak olan isimler ve oynayacakları karakterler hakkında bilgiyi yazımızın devamında bulabilirsiniz.


İşte Muhteşem Yüzyıl'a yeni katılan isimler.


- Sarp Akkaya
 
     Ezel dizisindeki Tefo rolü ile büyük beğeni toplayan ve Suskunlar adlı dizide de Sarı rolü ile adından söz ettiren başarılı oyuncu Sarp Akkaya Muhteşem Yüzyıl'a dahil oluyor. Muhteşem Yüzyıl da tarihte olmayan bir karakteri yani Atmaca karakterini canlandıracak olan Sarp Akkaya bakalım Muhteşem Yüzyılda nasıl bir performans sergileyecek.


- Merve Boluğur

      En son Kuzey Güney dizisinde Zeynep karakteri ekranlarda olan Merve Boluğur bu sezon Muhteşem Yüzyıl'a dahil oluyor. Dizide Nurbanu Sultanı canlandıracak olan Merve Boluğur bu sezon Muhteşem Yüzyıl da en çok konuşulan isim olacağa benziyor.


- Aras Bulut İynemli

     Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin Mete'si dizide canlandırdığı asi bir delikanlı rolü ile adını duyurmayı başardı. Muhteşem Yüzyıl da Beyazıt rolü ile göreceğimiz Aras Bulut İynemli olacak.


- Engin Öztürk

      Fatmagül'ün Suçu Ne dizisininden tanıdığımız bir isim olan Engin Öztürk Muhteşem Yüzyıl da Sarı Selim rolü ile ekranlarda olacak isim oldu.


- Tolga Sarıtaş

       Muhteşem Yüzyıl da Kanuni'nin hasta oğlu Cihangir Sultan'ı canlandıracak isim ise Sende Gitme dizisinden tanıdığımız Tolga Sarıtaş olacak.








Dizi ve Yeni Oyuncular Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.
Sizce Bu Sezon Muhteşem Yüzyıl Nasıl Olur.













muhteşem yüzyıl dizisine kimler katıldı, muhteşem yüzyıl dizisi oyuncu kadrosuna kimler yeni girdi, yeni muhteşem yüzyıl oyuncuları kimler, muhteşem yüzyıl merve boluğur rolü ne olacak, muhteşem yüzyıl nurbanu karakteri kim, muhteşem yüzyıl sarp akkaya rolü ne, muhteşem yüzyıl atmaca rolü sarp akkaya, muhteşem yüzyıl sarı selim rolü kim oynayacak, muhteşem yüzyıl sarı selim engin öztürk, muhteşem yüzyıl cihangir sultan kim olacak, muhteşem yüzyıl tolga sarıtaş kanuninin oğlu, kanuninin sakat oğlu cihangir sultan kim oynayacak

Kategori: , , , ,

1 yorum:

loading...