loading...
Facebookta paylaş

KAÇAK DİZİSİ OYUNCULARI KONUSU - GÜRKAN UYGUN'UN YENİ DİZİSİ KAÇAK


memati yeni dizisi, memati yeni dizisinin adı, kaçak dizisi oyuncuları, kaçak dizisi ne zaman başlıyor ,kaçak dizisinde kimler oynayacak,kaçak dizisi konusu nedir, kaçak dizisi konusu,kaçak dizi oyuncularının isimleri, bugunkihaber.blogspot.com, kaçak dizisi oyuncuları kimler,kaçak ne zaman başalayacak,gürkan uygun yeni dizisi, gürkan uygun hangi dizide oynayacak,



Artık efsane olan Kurtlar Vadisi dizisinin Memati'si diziden ayrıldıktan sonra bir süre dinlenmeye çekildikten sonra, Muhteşem Yüzyıl adlı dizide boy göstermişti. Bu iki dizide de başarılı bir oyunculuk sergileyen Gürkan Uygun özellikle Kurtlar Vadisi dizisindeki karakteri ve oyunculuğu ile akıllardan çıkmıyor.

Gürkan Uygun bu yeni sezonun başlaması ile birlikte yeni bir dizide başrol oyuncusu olarak karşımıza gelecek. Kurtlar Vadisi'nden dolayı hareketli sahnelere alışık olan usta oyuncu Gürkan Uygun bu yeni bugunkihaber.blogspot.com sezonda Eylül ayında ATV ekranlarında başlayacak olan dizisi polisiye bir dizi olduğu için severek oynayacağını tahmin ediyoruz.

Gürkan uygunun yeni dizisinin ismi kaçak, bu yeni dizide polis olarak ekranlarda olan Gürkan Uygun kaçak adlı dizi ile yine sevenlerini ekran başına kilitleyeceğe benziyor.


Kaçak Dizisi Oyuncuları;

- Gürkan Uygun
- Özlem Yılmaz 
- Begüm Birgören
- Mustafa Avkıran
- İnanç Konuk
- Hasan Küçükçetin


Kaçak Dizisi Konusu

Kaçak Adlı dizinin konusu yer altı dünyasının en acımasız adamının oğlunu öldüren ve bu yüzdende kimliğini değiştirerek bugunkihaber.blogspot.com  Anadolu'nun ücra bir kasabasında kahvecilik yapmaya başkayan eski bir polisin hikayesini anlatıyor.


Dizi Hakkında YORUM Yapabilirsiniz...
Sizce Gürkan Uygun Bu Dizide de Memati Ününü Yakalar mı?




gürkan uygun hangi dizi ile geliyor, kaçak dizisi oyuncu kadrosu, kaçak dizisi gürkan uygun rolü ne, kaçak dizisi mematinin rolü ne, bugunkihaber.blogspot.com, kaçak dizisi gürkan uygunun ismi ne olacak, kaçak dizisi hangi kanalda olacak, kaçak dizisi başrol oyuncuları 


Kategori: , , , , , , , ,

3 yorum:

  1. memati zaten hep rakipti polata bakalım ne olacak en fazla 3 5 bölüm oynar kaldırırlar sonra

    YanıtlaSil
  2. valla hiç 3 5 bölümde kalkacağa benzemiyor hızlı giriş yaptı memati helal olsun tutar bu dizi

    YanıtlaSil
  3. biraz kurtlar vadisini andırıyor

    YanıtlaSil

loading...