loading...
Facebookta paylaş

ASLI TANDOĞAN KİMDİR - AŞK DİZİSİ ŞEBNEM KİMDİR - ASLI TANDOĞAN BİYOGRAFİSİ RESİMLERİ


aslı tandoğan kimdir, aslı tandoğan biyografi, aslı tandoğan kaç yaşında, aslı tandoğan nereli, aslı tandoğan evli mi, aslı tandoğan resimleri,aslı tandoğan foto galeri, aslı tandoğan hakkında, aslı tandoğan doğum tarihi, aslı tandoğan aşk dizisi karakterinin adı, aslı tandoğan şebnem karakteri kim



Kanal D ekranlarında başlayan ve büyük ilgi gören AŞK dizisi birbirinden ünlü isimler ile ekranlara gelmeye başladı. Hazal Kaya ve Hakan Kurtaş'ın başrollerinde olduğu AŞK dizisinde dikkat çeken
isimler arasında Aslı Tandoğan da yer alıyor.

Güzelliği ile bilinen Aslı Tandoğan Aşk dizisinde Şebnem karakterini canlandıracak, Aşk dizisi Şebnem karakterini canlandıran güzel oyuncu Aslı Tandoğan dizide zengin bir ailenin kızı olarak rol alacak ve dizinin başrol karakteri olan Kerem'e aşık birini canlandıracak.
Sizlere bu yazımızda güzel oyuncu Aslı Tandoğan kimdir, Aslı Tandoğan kaç yaşındadır, Aslı Tandoğan biyografisi gibi hakkında merak edilenleri ve Aşk dizisi Şebnem karakteri kimdir, Aşk dizisi Şebnem resimlerini paylaşacağız.


Aslı Tandoğan Kimdir
Aşk Dizisi Şebnem Karakteri Kimdir


Aslı Tandoğan 2 Nisan 1979 yılı Ankara doğumludur. Dizi ve sinema oyuncusu olan güzel oyuncu Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Arp bölümünden mezun olmuştur.
2002 yılında "Gülüm" adlı dizisiyle oyunculuğa başladı. Aslı Tandoğan'ın asıl kendini ispatlayıp adını duyurduğu dizi ise 2005 yılında yayınlanan Aşka Sürgün dizisinde Dilan Şahvar karakterini canlandırması ile yıldızı parlamıştır.
Bu güne kadar bir çok dizi ve filmde oynayan güzel oyuncu Aslı Tandoğan rol aldığı bütün dizilerde sevilerek ve takip edilerek adından söz ettirmiştir.



Aslı Tandoğan Rol Aldığı Diziler

- 2002 Gülüm Gül
- 2003 Çınaraltı
- 2003 Kurşun Yarası
- 2004 Büyük Umutlar
- 2005 Aşka Sürgün
- 2006 Ah İstanbul
- 2006 29-30
- 2007 Dicle
- 2007 Dudaktan Kalbe
- 2009 Kapalı Çarşı
- 2011 Behzat Ç.
- 2011 Zehirli Sarmaşık
- 2012 Bir Zamanlar Osmanlı: Kıyam
- 2013 Leyla ile Mecnun
- 2013 A.Ş.K. (Şebnem)



Aslı Tandoğan Resimleri

AŞK Dizisi Şebnem Resimleri


                               


















Aslı Tandoğan Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.
AŞK Dizisi Şebnem Karakteri Hakkında YORUM Yapabilirsiniz. 














aslı tandoğan fotoları, aslı tandoğan resim, aslı tandoğan frikik resimleri, aslı tandoğan bikinili fotografları, aslı tandoğan bikinili resimleri, aslı tandoğan aşk dizisi şebnem karakteri kimdir, aşk dizisi şebnem kim, aşk dizisi şebnem resimleri, aşk dizisi şebnemin gerçek adı ne, aşk dizisindeki şebnemin gerçek adı, aşk dizisi şebnem karakteri adı, aşk dizisi aslı tandoğan adı, aslı tandoğanın aşk dizisindeki adı, aşk dizisi oyuncusu şebnem kimdir, şebnem kimdir resimleri, aslı tandoğan kimdir resimleri, aşk dizisi şebnem biyografisi, aşk dizisi şebnem gerçek adı nedir, aşk dizisindeki şebnem kaç yaşında, aşk dizisi oyuncu kadrosundaki aslı tandoğan kimdir, aslı tandoğanın dizideki adı nedir, aşk dizisi şebnem, aşk dizisi şebnem resimleri, aşk dizisi şebnem biyografisi, aslı tandoğan rol aldığı diziler, aslı tandoğan oynadığı diziler, aslı tandoğan dizileri, aslı tandoğan hangi dizilerde oynadı, aslı tandoğanın rol aldığı dizilerin isimleri, aşk dizisi, aşk dizi, aşk, dizi aşk

Kategori: , , , , , , ,

3 yorum:

loading...