loading...
Facebookta paylaş

GÜNEŞİ BEKLERKEN 9. BÖLÜM FRAGMANI - GÜNEŞİ BEKLERKEN 9.BÖLÜM 27 AĞUSTOS 2013


güneşi beklerken dizisi yeni fragmanı, güneşi beklerken dizisi fragman, güneşi beklerken dizisi 9.bölüm fragmanı, 9.bölüm güneşi beklerken dizisi fragmanı, güneşi beklerkende bu hafta, bu haftaki güneşi beklerken dizisi fragmanı, güneşi beklerken dizisi bu haftaki fragmanı,


Kanal D ekranlarının sevilen ve vazgeçilmez dizisi olan Güneşi Beklerken tüm hızıyla devam ediyor. Her hafta Salı günleri ekranlarda olan sevilen dizi Güneşi Beklerken bu hafta da heyecan dolu olacak.

Salı akşamları sevenlerini ekrana kilitleyen Güneşi Beklerken dizisi 9. bölüm fragmanı yayınlandı. Güneşi Beklerken dizisi yeni bölümü 9.bölüm ile 27 Ağustos Salı akşamı sevenleri ile buluşacak.

Heyecan dolu geçecek olan bu bölümde Zeynep denize düşmüştü kurtarılabilecek mi, Zeynep düştüğü denizde bulunabilecek mi, Zeynep yaşayacak mı gibi merak edilen soruların yanıtları 27 Ağustos Salı günü Güneşi Beklerken 9. Bölümde olacak.

Yazımızın devamında Güneşi Beklerken dizisi 9.bölüm fragmanını ve Güneşi Beklerken dizisi 9.Bölümde neler olacak ve Güneşi Beklerken 9. bölüm özetini bulabilir dizinin yeni bölümü hakkında bilgi edinebilirsiniz.


Güneşi Beklerken 9. Bölüm Fragmanı 


                         



Güneşi Beklerken 9.Bölüm Özeti

Zeynep, denizin ortasında kayboluyor. Kerem ve Melis de her yerde onu arıyor. Bu arada sahilde genç bir kızın cesedinin bulunduğu haberi herkesin yüreğine korku salıyor.
Kerem, Melis’e inanmaz ve onu, Zeynep’i denize itmekle suçlar. Geldikleri yolu geri dönerek gecenin karanlığında Zeynep’i ararlar. Ancak aramaları sonuç vermez. Zeynep koca denizde kaybolmuştur.
Öte yandan Cem ile kutlama yemeğine çıkan Tülin’i ise kötü bir sürpriz beklemektedir. Her şeyi öğrenen Demet ise Cihan’ı konuşmak için çağırır. İkili tam konuşurken Cihan’a kötü haber telefonla gelir. Zeynep’i bir türlü bulamayan Kerem, Barış’ı arar. Zeynep’i arama çalışmalarına Barış da katılır. Hastaneler başta olmak üzere her yeri baştan aşağı tararlar. Barış 24 saat içinde bulamazlarsa ailesine haber vermeleri gerektiğini söyler. Fakat Kerem kararlıdır ne pahasına olursa olsun Zeynep’i bulacaktır. Zaman kazanmak için de Yağmur’dan destek alır.
Yağmur, Zeynep’in annesini arayarak bu gece onlarda kalacaklarını söyler. Kerem tarafından yemediği fırça kalmayan Melis, eve döner ancak orada da onu başka can sıkıcı bir gelişme beklemektedir. Demet, Jale’yi tedavi olması konusunda en azından denemeye doktoru ile ikna etmeye çalışır.
Arama çalışmaları sırasında ise bir denizde boğulan bir kızın cesedinin karaya vurduğu haberi gelir. Çılgına dönen Kerem cesedi görmek için uğraşırken herkes onun hala izini bulamadıkları Zeynep olmaması için dua eder.





Dizi Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.
Sizce Zeynep Bulunacak Mı?








güneşi beklerken dizisi 9.bölüm yeni bölüm fragmanı, kanal d güneşi beklerken dizisi 9. bölüm fragmanı, güneşi beklerken yeni fragmanı, güneşi beklerken de neler olacak, güneşi beklerken 9.bölüm fragmanı 27 ağustos, 27 ağustos güneşi beklerken dizisi, güneşi beklerken dizisi 9. bölüm özeti, güneşi beklerken 9. bölümde neler olacak, güneşi beklerken 9. bölüm izle, güneşi beklerken yeni bölüm izle

Kategori: , , , , ,

1 yorum:

  1. kesin çıkar o denizden bu güne kadar kim hangi filmde bi denize düşmeyle ölmüş ki :))

    YanıtlaSil

loading...