loading...
Facebookta paylaş

KURTLAR VADİSİ PUSU 196. BÖLÜM FRAGMANI - KURTLAR VADİSİ PUSU YENİ SEZON FRAGMANI - KURTLAR VADİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR


kurtlar vadisi pusu ne zaman başlıyor, kurtlar vadisi pusu başlama tarihi ne zaman, kurtlar vadisi pusu yeni fragmanı, kurtlar vadisi pusu  yeni sezon fragmanı, kurtlar vadisi pusu  yeni bölüm ne zaman, kurtlar vadisi pusu hangi gün, kurtlar vadisi pusu 196. bölüm fragmanı, kurtlar vadisi pusu polat öldü mü, kurtlar vadisi pusu  polat ölecek mi, kurtlar vadisi pusu  polat varmı yok mu,


Türkiye'nin fenomen dizisi olan Kurtlar Vadisi 10 yıldır izlenme rekorları kırarak devam ediyor. Büyük bir seyirci kitlesine sahip olan dizi yayınlandığı ilk günden beri reyting rekorları kırmaya devam ediyor. 10 yılda bir çok kanal değiştiren ve yayınlandığı kanalı o sezon bir numara yapan dizi yeni sezonda da ekranlarda olmaya devam edecek.

195. bölüm ile 10. sezonunu kapatan Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonda 196. bölüm ile kaldığı yerden nefesleri kesmeye devam edecek.
Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonda kendi gününde kendi saatinde sloganı ile yıllardır Perşembe akşamları aynı saatinde yayınlandı.

Kurtlar Vadisi Pusu 12 Eylül 2013 Perşembe günü akşamı 11. sezonunu açarak ekranlarda olmaya devam edecek. Bu sezonunda heyecan dolu geçeceği şimdiden belli gibi, en son Polat Alemdar kendini infaz ettirmişti. Yeni sezonda Polat olacak mı, olmayacak mı merakla beklenen bu sorunun yanıtı 12 Eylül Perşembe akşamı Kurtlar Vadisi Pusu 196. bölümde yanıt bulacak.


İşte Kurtlar Vadisi Pusu Yeni sezon Fragmanı

Kurtlar Vadisi Pusu 196. Bölüm Fragmanı


                         



Kurtlar Vadisi Pusu 195. Bölümde Neler Olmuştu.


Kurtlar Vadisi Pusu geçen sezonda Polat Alemdar'ın ihtiyarlar heyetini kurtarmak için verdiği savaş sonunda heyetin üyelerini tek çare olarak heyet açığa çıkmaması için kendi istekleri ve heyetin kuralları gereği herkes kendini seve seve infaz ettirmişti. Polat ise bütün heyet üyelerinin ölümünden sonra yeni ihtiyar heyetini kurmakla görevliydi.
İhtiyar heyeti için yeni üyelere haber gönderen Polat yeni heyetin kurulması için ilk adımı atmıştı. daha sonrasında eski ihtiyar heyetinin tüm bilgilerine vakıf olan Polat Alemdar yeni heyeti oluşturduktan sonra sıra kendi infazına gelmişti. İhtiyar heyetinin geleceği ve Türkiye'nin geleceği için kendini feda eden Polat Alemdar, Akif'e kendini öldürttü ve Kurtlar Vadisi Pusu 195. bölüm ile 10. sezonu bitirmişti.
Kurtlar Vadisi yeni sezonda bakalım nasıl olacak. Polat Alemdar yeni bölümde olacak mı, Akif gerçekten Polat'ı öldürdü mü, yoksa buda Polat'ın bir oyunu mu, Polat Alemdar gerçekten ölecekse yerine kim gelecek, Polat Alemdar'ın yerine Cahit mi yoksa Akif mi gelecek.





Kurtlar Vadisi Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.
Kurtlar Vadisi Yeni Sezon Hakkında Tahminlerinizi paylaşabilirsiniz.







kurtlar vadisi pusu  11. sezon fragmanı, kurtlar vadisi pusu hangi kanalda olacak, kurtlar vadisi pusu ne zaman, kurtlar vadisi pusu ihtiyarlar heyeti kurtuldumu, kurtlar vadisi pusu polat varmı yok mu, kurtlar vadisi pusu eylülün kaçında başlıyor, kurtlar vadisi pusu kaç eylülde başlıyor, kurtlar vadisi pusu polat, kurtlar vadisi pusu 12 eylül yeni bölüm, kurtlar vadisi pusu  12/09/2013 izle, kurtlar vadisi pusu  12 eylül yeni fragmanı, kurtlar vadisi ne zaman başlıyor, kurtlar vadisi yeni bölüm fragmanı,  

Kategori: , , , , , , ,

0 yorum

loading...