loading...
Facebookta paylaş

FENERBAHÇE DOMBIRA MARŞI 2013 - FENERBAHÇE YENİ DOMBIRA MARŞI DİNLE 2013


fenerbahçe yeni marşı, fenerbahçe dombıra marşı, fenerbahçenin yeni marşı 2013, fenerbahçe 2013 yeni marşı dinle, bugunkihaber.blogspot.com, fenerbahçe marşı dombıra dinle, fenerbahçe dombıra marşı 2013 dinle,

Futbol tarihinde takımların maçları ve oyuncuları kadar dikkat çeken unsurların yanında birde takımlara yapılan marşlar geliyor. Her takım taraftarları gerekse sanatçılar takımlarına yada takımlara marş bugunkihaber.blogspot.com, besteleyerek taraftarlara hediye ediliyor, ve statlarda o marşlar yankılanıyor.
Marşlar söylendikçe coşan futbolcular motive olurken, taraftarlar ise hep bir ağızdan söyledikleri marşlar ile takımlarını destekliyorlar.

Hepimizin bildiği kısa süre önce sanal ortamda en çok dinlenilen ve izlenilen video olan Dombıra şarkısını hemen hemen hepimiz biliyoruz. Fenerbahçe'li taraftarlar ise bu Dombıra şarkısını Fenerbahçe takımına uyarlayarak güzel bir marş yapmışlar.

Sevilen ve oldukça beğenilen Fenerbahçe Dombıra marşı neredeyse dinlenme rekorları kırıyor. Her sene yeni sezon için takım marşlarına bugunkihaber.blogspot.com, bir yenisinin eklenmesinin üzerine Fenerbahçe marşı oldukça sevildi ve başka takımlardan bile söyleyen taraftarların olduğunu görüyoruz.

Sizlere bu yazımızda Fenerbahçe Dombıra marşını paylaşacağız.

İşte Fenerbahçe'nin Dombıra Marşı


                         




Marş Hakkında Görüşlerinizi Yazabilirsiniz.





yeni dombıra marşı dinle, dombıra marşı fenerbahçe, fenerbahçenin dombıra adlı marşını dinle, bugunkihaber.blogspot.com, fenerin yeni marşı 2013 dinle, yeni fener marşı 2013, fener dombıra marşını indir, fenerbahçe dombıra marşını indir,






Kategori: , , , , , ,

0 yorum

loading...