loading...
Facebookta paylaş

BERK CANKAT KİMDİR - SANA BİR SIR VERECEĞİM SAVAŞ KİMDİR - BERK CANKAT BİYOGRAFİSİ


sana bir sır vereceğim dizisi savaş kim, sana bir sır vereceğim tilkinin kardeşi kim, berk cankat kimdir, berk cankat resimleri, bugunkihaber.blogspot.com, berk cankat kaç yaşında, tilkinin kardeşinin gerçek ismi, sana bir sır vericem dizisi savaş kim, tilkinin kardeşi olan savaş kimdir,


Fox Tv'nin bu yaz başlayan ve fenomen dizisi haline gelen Sana Bir Sır Vereceğim tüm hızıyla devam ediyor. Fox Tv'nin en çok izlenen dizisi Sana Bir Sır Vereceğim adından oldukça söz ettirmeye devam ediyor. Sana Bir Sır Vereceğim dizisinin oyuncularını sizlere tanıtmıştık.

Sizlere bu yazımızda diziye yeni katılan ve hemen dikkat çekmeye başlayan isim olan Berk Cankat biyografisini paylaşacağız.
Sana Bir Sır Vereceğim dizisi Savaş karakteri kimdir, sorusunun sorulması üzerine Savaş karakteri Tilki'nin kendi gibi olağanüstü güçlere sahip kardeşidir. bugunkihaber.blogspot.com, Savaş'ın tek derdi kardeşi Tilki'den intikam almaktır.

Peki Sana Bir Sır Vereceğim dizisi Savaş karakteri kimdir, Berk Cankat kimdir, Berk Cankat kaç yaşındadır gibi hakkında merak edilenleri ve Berk Cankat biyografisini paylaşacağız.


Sana Bir Sır Vereceğim Savaş Kimdir
Berk Cankat Kimdir

Yakışıklılığı ile dikkat çeken ve Tilki'nin intikam dolu kardeşini canlandıran Berk Cankat, 1984 yılında Ankara'da doğmuştur.
Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü 2007 mezunu olan yakışıklı oyuncu, Akademi 35 Buçuk Sanat Evi oyunculuk öğrenicisidir.
Fox ekranlarında yayınlanan ve yaza bugunkihaber.blogspot.com, damgasını vuran Sana Bir Sır vereceğim adlı dizinin kötü ve uslanmaz çocuğu Savaş karakteriyle ekran macerasına başlayan Berk Cankat, karanlık yanına rağmen genç kızların büyük beğenisini kazandı.



Sana Bir Sır Vereceğim Dizisi Savaş Resimleri
Berk Cankat Resimleri







Sana Bir Sır Vereceğim Dizisi Savaş Karakteri Hakkında YORUM Yapabilirsiniz








tilkinin kardeşinin gerçek adı ne, sana bir dır vericem dizisi savaş kaç yaşında, berk cankat foto galeri, berk cankat hangi dizilerde oynado, bugunkihaber.blogspot.com, sana bir sır verceğim dizisi savaş tilkinin kardeşi mi, sana bir sır vereceğim dizisi savaş ve tilki neden düşmanlar, sana bir sır vereceğim tilki kardeşini neden sevmiyor

Kategori: , , , , , ,

13 yorum:

  1. tilkiden yakışıklı tutturmuşlar bi ekin koç ekin koç alın size yakışıklı

    YanıtlaSil
  2. kesinlikle aynı fikirdeyim

    YanıtlaSil
  3. bencede tilkiden kat kat yakışıklı

    YanıtlaSil
  4. Tılkıden kat kat yakısıklı tılkıde tıpmı var allah askına bu adamın yanında tılkı baya bı sonuk durur

    YanıtlaSil
  5. bencede çok yakışıklı dünyanın en yakışıklısı

    YanıtlaSil
  6. dünyanın en yakışıklısı

    YanıtlaSil
  7. berk cankat çok yakışıklı ekin koç da ondan az tabikıi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ekin koçta yakişiklı haksızlık etmeyin

      Sil
  8. çok yakışıklı

    YanıtlaSil
  9. bence ikiside çok yakışıklı be çok iyi bir oyuncu 2 side süper

    YanıtlaSil
  10. ama inşallah finale girmez gerekirse fox ta başka bır fıfılm olmasın ama sana bır sır vereceğim olsun

    YanıtlaSil
  11. asla bitmesini istemem inşallah devam eder çok iyi bir oyuncu oldugunu soylemeye gerek yok herkez biliyo zatan dime arkadaşlar tilki ekin koç savaş berk cankat süperler

    YanıtlaSil
  12. Bence ekin koçta yakışıklı ama berk daha fazla yakışıklı ve gülmesi çok tatlı

    YanıtlaSil

loading...