loading...
Facebookta paylaş

29 AĞUSTOS BEŞİKTAŞ TROMSÖ MAÇI ÖZETİ GOLLERİ ÖNEMLİ ANLARI - 29 AĞUSTOS BEŞİKTAŞ TROMSÖ MAÇI HANGİ STADTA


beşiktaş tromsö maçı ne zaman, beşiktaş tromsö maçı hangi kanalda, beşiktaş tromsö maçı hangi stadta, beşiktaş tromsö maçı kaç kaç bitti, bugunkihaber.blogspot.com, beşiktaş tromsö maçı 29 ağustos izle, 29 ağustos beşiktaş tromsö maçının önemli anları, 29 ağustos beşiktaş tromsö maçının geniş özeti,

Play-Off turunda Beşiktaş Norveç'te karşılaştığı Tromsö takımı ile oynadıklar maçta beklemediği bir mağlubiyet ile hüsrana uğradı.
Beşiktaş'ın Play-off turunda umudunu İstanbul'da 29 Ağustos'ta oynanacak maça bıraktı. Beşiktaş 29 Ağustosta İstanbul'da oynanacak maça umudunu bağlarken turu geçmesi adına Tromsö takımını yenmek zorunda.

Beşiktaş, 29 Ağustos tarihinde Tromsö ile İstanbul'da karşılaşacak. Beşiktaş, 1-0 ve iki farklı tüm galibiyetlerde tur atlayacak. bugunkihaber.blogspot.com, Tromsö, 1-0'ın dışında tek farklı mağlubiyet, beraberlik ve her türlü galibiyet halinde gruplara adını yazdıracak.

Beşiktaş'ın Tromsö karşısında 90 dakikayı 2-1 önde tamamlaması halinde maç uzatmalara gidecek.
Beşiktaş Tromsö maçı rövanşı olan karşılaşma 29 Ağustos Perşembe günü oynanacak, bu maçın ardından gruplara kalacak ekip belli olacak.

Tromsö, devam eden Norveç Ligi’nde bu sezon kümede kalma mücadelesi veriyor. bugunkihaber.blogspot.com, Ligde oynadığı 20 maçta 5 galibiyet, 6 beraberlik ve aldığı 9 mağlubiyetle 13. sırada yer alıyor.


- Beşiktaş Tromsö Maçı Ne Zaman

  29 Ağustos 2013 Perşembe

- Beşiktaş Tromsö Maçı Saat Kaçta


- Beşiktaş Tromsö Maçı Hangi Stadta


- Beşiktaş Tromsö Maçı Hangi Kanalda









Beşiktaş Tromsö Maçı İle İlgili Tahminlerinizi Paylaşabilirsiniz.
Sizce Beşiktaş Bu maçı Alabilecek Mi?






beşiktaş tromsö maçı golleri 29 ağustos, beşiktaş ve tromsö maçı 29 apğustos, beşiktaş tromsö maçı 29 ağustos gollerini kimler attı, 29 ağustos beşiktaş tromsö maçı gollerini kim attı, beşiktaş trömse maçı kaç kaç bitti, bugunkihaber.blogspot.com, beşiktaş trömse maçı ne zaman, beşiktaş trömse maçı özeti, beşliktaş trömse maçı hakemi kim, beşiktaş trömse maçının önemli anları

Kategori: , , , , ,

0 yorum

loading...