loading...
Facebookta paylaş

X-FACTOR YARIŞMASI NE ZAMAN, X FACTOR JÜRİ ÜYELERİ KİM, BAŞVURU FORMU - X FACTOR YARIŞMASI SUNUCUSU KİM


x factor yarışması ne zaman,x factor yarışmasına nasıl katılmak için ne yapmalıyım,x factora nasıl katılırım,x factor başvuru formu,x factora nasıl katılacağım,x factor yarışmasına katılmak istiyorum, x factor yarışması sunucu kim,x factor yarışması jüri üyeleri kimler,x factor jüri üyeleri,formu,

Kanal D ekranlarında yeni bir yarışma programı daha başlıyor. O Ses Türkiye yarışmasına rakip olarak gösterilen X-Factor şarkı yarışması yakında Kanal D ekranlarında başlayacak.
X-Factor yarışması 19 ile 99 yaşları arasındaki herkesin katılabileceği bir yarışma olacak. Büyük ödülü 2 milyon TL olan yarışmaya kadın erkek herkes katılabilecek.

X-Factor ses yarışması yaklaşık 20 ülkede yayınlanmış ve sevilen bir yarışmadır. Dünya çapında starlar yaratan yarışma James Arthur ve One Dırection grubunu da bizlere kazandırmıştır.

X-Factor yarışmasının jüri üyeleri kendi dallarında iyi olan isimlerden oluşuyor, ve jüri üyeleri bir yarışmacının sadece sarksı ile degil seçtiği kıyafetten söyleyeceği şarkıya kadar herşeyinden sorumlu olacak.

Kanal D de başlayacak olan X Factor yarışmasının sunucusu kim olacak diye merak edenler için nihayet X Factor yarışmasının sunucusu belli oldu. Eylül ayında başlayacak olan X Factor yarışmasının sunucusu Gamze Özçelik olacak.

X-Factor yarışmasının jürileri kim olacak

X Factor yarışmasının jüri üyeleri

Gülşen
Mustafa Ceceli
Mazhar Alanson
Hasan Saltık

Katılan yarışmacılar her performans sonunda jüri değerlendirmesi alacaklar. Yarışmaya katılmak isteyenler ister tek başlarına isterlerse grup olarak da katılabilecekler. Yarışma elemesi yine SMS ile olacak en az SMS oylaması alan yarışmacı elenecek.

Yarışmanın birincisi yarışma sonunda tam 2 Milyon TL'lik büyük ödüle sahip olacak ve Türkiye yada Dünyada star olma şansını yakalayacak.


X-FACTOR YARIŞMA BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ>>>


Sizde ben star olurum yarışmayı kazanabilirim derseniz, Yukarıdaki linki tıklayıp yarışma başvurusu formunu doldurup yarışmaya katılmak için ilk adımı atın.

Konu Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.
Sizce X-Factor, O Ses Türkiye'nin Rakibi Olur mu?





x factor hangi kanalda başlayacak,x factor katılım şartları neler,x factora katılırken neler lazım,x factora katılım için aranan şartlar neler,nasıl x factor yarışmasına katılırım,x factor yarışmasına nasıl katılırım,x factor yarışmasına kaç kişi ile katılınır,x factor yarışması formu,x factor yarışması katılım 

Kategori: , , , , , ,

1 yorum:

  1. ya bu armağan yine mi çıktı ortaya ya popstara çevirir bu şimdi yarışmayı bide sinan akçıl kimde o onu jüri yapıyorlar arkadaş

    YanıtlaSil

loading...