loading...
Facebookta paylaş

CHROMECAST NEDİR - GOOGLE CHROMECAST


güncel,chromecast,google chromecast,google chromecast nedir,google chromecast nasıl çalışır,google chromecast kaç para,chromecast her telefona uyarmı,google chromecast nasıl biralet,google chromecast fiyatı,google chromecast her televizyona uyuyormu,chromecast nerden alabilirim,google chromecast nasıl kuruluyor,googlenun yeni telefondan televizyona bağlanan cihazı kaç para,



Google Chromecast'i tanıttı 

Chromecast, kullanıcılara akıllı telefon, tablet bilgisayar veya dizüstü bilgisayarlarındaki içeriği TV’lerine aktarma şansı verecek. Chromecast HDMI bağlantısı ile televizyonlara bağlanacak.
Cihazın diğer elektronik cihazlar aracılığıyla içerik aktarması için WİFİ bağlantısının da olması gerekiyor.

Chromecast bağlandıktan sonra, kullanıcılar akıllı telefonlarını veya bilgisayarlarını tıpkı TV uzaktan kumandası gibi kullanabilecek.
Örneğin, akıllı telefonunuzdan bir YouTube videosu bulacak ve onu TV’nizde izleyebileceksiniz. Chromecast, tablet ve akıllı telefondan içerik aldığı gibi, buluttan da veri akışı sağlayabiliyor.
Kısaca, telefonunuzu veya bilgisayarınızı diğer işlemler için kullanırken bulut üzerinden video oynatabiliyor, müzik çalabiliyorsunuz.

Apple TV’nin AirPlay içeriğine benzer bir hizmet gösteren ChromeCast, Google’ın rakibine karşı kozlarından biri olacak. Apple TV, iPad, iPhone veya iPod kullanıcılarının TV içeriklerini cihazlarıyla kontrol etmelerini sağlıyor.
Chromecast, dünden itibaren Amazon, Google Play ve Best Buy’da (Türkiye’de şubesi bulunmuyor) 35 dolardan satışa sunuldu.


Kaynak-http://ntvmsnbc.com/google-nexus



google yeni çıkardığı telefonu televizyona bağlayan alet kaç para,gogulun telefonu televizyona bağlamaya yarayan cihazının adı ne,google telefonu televizyona nasıl bağlıyor,chromecast telefonu televizyona nasıl bağlıyor

Kategori: , , , , , ,

0 yorum

loading...