loading...
Facebookta paylaş

ÜSKÜDARDA DOĞALGAZ PATLAMASI - ZEYNEP KAMİL HASTANESİNDE PATLAMA NEDENİ İLE HASTALAR KORKU YAŞADI


üsküdarda doğalgaz patlaması,doğalgaz patlaması üsküdar,üsküdarda gürültü ne,üsküdarda ne patlaması oldu,metro çalışmasında patlayan doğalgaz,zeynep kamil hastanesinde doğal patlaması,doğalgaz neden patladı,doğalgaz patlaması yüzünden zeynep kamil hastanesinden hastalar apar topar kaçtılar,zeynep kamil hastanesi doğalgaz çalışması,üsküdarda korkutan doğalgaz patlaması,üsküdarda doğal patladı etrafı koku sardı,evlerinden bile koku yüzünden dışarı çıktılar
...Son Dakika... 

ÜSKÜDAR'DA DOĞALGAZ PATLAMASI 

Bugün İstanbul Üsküdar'da metro çalışması nedeni ile yapılan kazıda çalışanlar tarafından doğalgaz ana boru hattının patlaması sonucu çevrede korku ve panik yaşandı.

Nuh kuyusu caddesi üzerinde yapılan metro çalışması kazılarında bu gün çalışanlar tarafından yanışlıkla patlatılan doğalgaz ana dağıtım borusunun patlaması sonucu oluşan gürültü yüzünden çevredekiler korkarak olay yerinden kaçarak uzaklaştılar.
Büyük bir gürültü ile patlayan doğalgaz borusu yoldan geçen vatandaşlarda kısa süreli şaşkınlık ve panik yarattı. Çevredeki esnaflar dükkanlarının kapılarını kapatarak olay yerinden uzaklaştılar.

Olay yerine gelen İğdaş yetkileri tarafından inceleme yapıldı. Gazı kesmek için çalışma yapan iğdaş yetkilileri ana boru hattının vanasını bulamayınca dışarı sızan gaz dakikalarca sürdü ve tüm çevreyi saran gaz kokusu yüzünden burunlarını kapatan vatandaşlar korkularını üstünden atamadılar. Polis ekipleri olay yerine gelerek caddeye çıkan yolları kapatarak önlemler aldı.

Bu olayın üzerinden biraz zaman sonra Zeynep Kamil Hastanesi'nde dogalgaz borularındaki gazın boşaltılması yapılması üzerine hastanede de hastalar tarafından panik ve hastaneden kaçış başladı ne olduğunu anlayamayan hastalar kokuyu hissetmeleri üzerine ağızlarını kapatarak hastane dışına kaçtılar.

İşte Olay Yerinden Görüntüler...






Kategori: , , , , ,

0 yorum

loading...