loading...
Facebookta paylaş

SERA TOKDEMİR KİMDİR - ATV YÜKSEK GİRİŞ DİZİSİ OYUNCULARI SERA TOKDEMİR


Etiket:sera tokdemir kimdir,sera tokdemir biyografi,sera tokdemir resimleri,sera tokdemir oynadığı diziler, sera tokdemir rol aldığı dizi ve filmleri,sera tokdemir hakkında,sera tokdemir hayatı,sera tokdemir foto galeri, sera tokdemir yüksek giriş dizisi,atv yüksek giriş dizisi,yüksek giriş dizisi oyuncuları,yüksek giriş dizisi oyuncuları sera tokdemir,sera tokdemir dizisi,sera tokdemir kaç yaşında, sera tokdemir hangi dizilerdeoynadı



ATV'nin yeni başlayacak olan dizisi YÜKSEK GİRİŞ oyuncuları belli oldu. Dizide daha önceden tanıdığımız isimlerde olacak, Bu isimlerden biri olan başarılı ve güzel oyuncu Sera TOKDEMİR olacak.

Sera Tokdemir'i daha önceden birçok dizi ve filmlerde görmüştük başarılı oyunculuk performansı sayesinde sevilen ve beğenilen güzel oyuncu ATV de yeni başlayacak olan Yüksek Giriş dizisinde başrol oynayacak.

Sizler bu yazımızda Sera Tokdemir Biyografisini paylaşacağız, Sera Tokdemir kimdir, kaç yaşındadır, hangi dizilerde oynamıştır gibi hakkında merak edilen soruları cevaplamaya çalışacağız.

İşte Sera Tokdemir Hayatı 

Sera Tokdemir 25 Mart 1981 doğumlu olup Mersin'de dünyaya gelmiştir. 1,65 boyunda ve 45 kilo ağırlığında olan güzel oyuncu Sera Tokdemir'in kariyeri aldığı eğitimlerle doludur ve bu yüzdende dizi yapımcılarının en çok çalışmak istedikleri isimlerden olmaya başlamıştır.
Sera Tokdemir Zirve Sanat Merkezinde tiyatro, şan, diksiyon eğitimi alarak başladığı oyunculuk kariyerini, Usta oyuncu Ayla Algan yönetiminde oyuncu yönetimi, beden dili, dublaj, sinema ve dizi, reklam oyunculuğu eğitimlerini de almıştır.

Sera Tokdemir'in Rol Aldığı Dizi ve Filmler...

2009 İstanbul Çocukları
2009 Kapalıçarşı
2009 Aşk Geliyorum Demez
2010 Çakallarla Dans
2011 Kanıt
2012 Bana Bir Soygun Yaz
2012 Hayat Devam Ediyor

Sera Tokdemir Resimleri...





Sera TOKDEMİR Hakkında YORUM Yapabilirsiniz...

Kategori: , , , , , , ,

0 yorum

loading...